Rondom Nieuwkoop

Rondom Nieuwkoop

Amsterdam
Amsterdam
Ontdek Amsterdam en andere steden vanuit Nieuwkoop. In ongeveer een half uur rijd je naar Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Gouda, Woerden of Rotterdam. Verblijf in een mooi gelegen accommodatie in Nieuwkoop en bezoek van daaruit de stad!
Lees meer
Bollenstreek & Keukenhof
Bollenstreek & Keukenhof
De bloembollenvelden in de "Bollenstreek" en "Keukenhof" hebben op mensen uit alle delen van de wereld een enorme aantrekkingskracht. En dat is niet zo vreemd! Het is een waar genot om de kleurenpracht van de bloeiende velden te bekijken.
Lees meer
Pretpark
Pretpark
Voor kinderen en families die toe zijn aan een "dagje pretpark" tijdens hun verblijf in Nieuwkoop, zijn er in de directe omgeving veel mogelijkheden. We hebben er een aantal uitgelicht.
Lees meer
Molens
Molens
Nederland is wereldberoemd om zijn molens. En in de provincie Zuid-Holland staan er zelfs het meest! Vlak bij Nieuwkoop vind je de Molenviergang in Aarlanderveen. Maar ook de Zaanse Schans en de Kinderdijk zijn vanuit Nieuwkoop prima te bezoeken.
Lees meer
Zee & Strand
Zee & Strand
Naast een bezoek aan het Nieuwkoopse strand zijn de Noordzeestranden een aanrader. Vanuit Nieuwkoop zijn deze goed bereikbaar. Bij de badplaatsen Noordwijk en Katwijk vind je brede zandstranden en een schitterend duingebied om te wandelen en fietsen
Lees meer