Groepsuitje Nieuwkoop

Groepsuitje Nieuwkoop

Jouw Groepsuitje in Nieuwkoop? Een perfect idee voor je familiedag, personeelsuitje en vriendengroepen!

Nieuwkoop is een prachtig gebied, rijk aan water en uniek in natuur. En hoe kun je dat beter ontdekken dan met de fiets, wandelend of vanaf het water. Langs de routes is er veel te zien, zoals boerenlandpaden, diverse natuurgebieden, kronkelende riviertjes en het Nieuwkoopse- en Langeraarse Plassengebied. Daarnaast zijn er een aantal verrassend lekkere restaurants, gezellige terrassen en landelijk gelegen theetuinen om een hapje en een drankje te doen.

Bekijk onze tips voor een actief dagje uit. Er is genoeg te doen voor een leuke familiedag of gezellig bedrijfsuitje. Of gewoon een dagje weg met vrienden. Onderstaand 7 tips ter inspiratie:

1. EROPUIT MET (FLUISTER)BOTEN, ZEILBOTEN, SUP’S OF KANO’S- Ontdek de schitterende natuur en rust met een fluisterboot, SUP of kano. Je waant je in een compleet andere wereld! Bekijk het aanbod van de verhuurders hier. Liever een rondvaart? Dat kan bij Rederij Nieuwkoop.  

2. TOUR MET STOERE E-CHOPPERS

- Met een stoere e-chopper en de wind in je haar op pad langs de wonderschone plassen, met tussenstops om lekker te relaxen, eten en drinken. Wil je op pad met een e-chopper of e-scooter? Hier kun je ze huren

3. OP EXCURSIE MET DE BOSWACHTER

- Met natuurmonumenten op pad is een onvergetelijke ervaring. Ga het gebied in met de boswachter en ontdek alles over de bijzondere flora en fauna. Natuurmonumenten heeft diverse vaartochten. Bekijk de excursies in onze agenda of vraag een groepstocht aan bij Natuurmonumenten Nieuwkoopse Plassen

4. FIETSEN HUREN EN WANDELTOCHTEN

- Fietsen of e-bikes huren? Dat kan hier! De wandel- en fietsroutes zijn zeer de moeite waard. Het Rondje Meije is de bekendste. Pak ook eens het Zonneveer mee, Nieuwkoop op haar best! Zoek een leuke route uit en ga op pad.

5. BEZOEK EEN LOKAAL MUSEUM

- Er zijn diverse musea in de gemeente. Vanaf april 2023 kun je ook het nieuwe fraaie Museum Nieuwkoop bezoeken. Leer alles over het ontstaan van Nieuwkoop en hoe men er vroeger leefde en werkte.

6. SPANNENDE ESCAPE ROOMS

- altijd een succesnummer! Durf je de uitdaging aan? Bij Escape Rooms Ter Aar zijn er diversen mogelijkheden. De Escape Caravan kan op iedere gewenste locatie worden geplaatst.  

7. HEERLIJK ETEN EN DRINKEN OP MOOIE PLEKKEN

- De gemeente Nieuwkoop telt vele gezellige en lekkere restaurants, terrassen en theetuinen. Vaak heel mooi gelegen in het groen of aan het water. Prima te combineren met één van de activiteiten.  

 

Deze activiteiten zijn ter inspiratie. Uiteraard is er nog veel meer te doen in de gemeente Nieuwkoop! Wat dacht je van lekker vies worden met poldersporten, een bloemenpluktuin of een waterleliekwekerij bezoeken of een dagje golfen? Alles staat overzichtelijk op onze website.

Bedrijfsevenement of feest

Zoek je een ruimte voor een bedrijfsevenement of feest? Op de website staat ook info over zaalverhuur. Denk ook eens aan Theater Kaleidoskoop, waar je de zaal kan combineren met een voorstelling op maat. Of Galerie Hoeve Rijlaarsdam, waar je tussen de kunst of in de fraaie beeldentuin jouw uitje of event kunt organiseren. 

Als je meer info wilt of vragen hebt, mail dan gerust via info@ontdeknieuwkoop.nl