Media en Diensten

Media en Diensten

Diensten en media Nieuwkoop Marketing

Wil je op de hoogte blijven van de marketingactiviteiten, wil je je evenement, bedrijf, product of arrangement in Nieuwkoop doelgroepgericht promoten? Lees snel verder wat Nieuwkoop Marketing voor je kan doen. 

Website OntdekNieuwkoop.nl

Hét platform voor toeristisch Nieuwkoop met de centrale UIT agenda, routes en informatie over wat er in Nieuwkoop te zien en te doen is. Een bereik van ca. 80.000 bezoekers per jaar. Nieuwkopers, maar met name bezoekers die buiten de regio wonen. Ook de internationale bezoeker wordt bedient met informatie op de Engelse versie VisitNieuwkoop.nl. Partners, organisaties en stichtingen kunnen een profielpagina op deze website inrichten. 

Centrale UIT agenda

Het complete aanbod van activiteiten en evenementen die mede aantrekkelijk zijn op bezoekers van onze gemeente. Theatervoorstellingen, excursies, activiteiten etc. Partners en niet-partners kunnen nieuws en agendapunten aanleveren. Partners kunnen dat rechtstreeks via het formulier. Niet-partners kunnen een mail met info en goed foto sturen. 

Sociale Media 

Wij zijn dagelijks actief op Instagram, Facebook en Twitter met het account @ontdeknieuwkoop. Gericht op recreanten en toeristen. Hier plaatsen we de evenementen en recreatienieuws, inspireren we met mooie foto's en geven we informatie over wat er te zien en te doen is. We maken voor een groter bereik gebruik van social advertising en influencers. We bereiken hiermee per jaar meer dan 1.000.000 sociale media accounts.

Nieuwsbrieven

We verzenden minimaal 6 nieuwsbrieven per jaar om met name partners en organisaties en stichtingen te informeren over de ontwikkelingen op het gebied van recreatie en toerisme in Nieuwkoop. De nieuwsbrieven vind je op onze pagina nieuws.  De ambitie is om in de nabije toekomst ook een nieuwsbrief te maken gericht op recreanten en bezoekers. 

Samenwerking met VVV Nieuwkoop

De VVV heeft bij een zekere doelgroep een goede en betrouwbare naam als organisatie voor fysieke informatie. Wij werken nauw samen met het VVV Nieuwkoop Het Groene Hart van Holland. Onze partners kunnen hier promotieflyers brengen die het VVV verspreidt onder de accommodaties en de diverse folderpunten. 

Marketing ondersteuning evenementen 

Je gaat een evenement organiseren? Daar komt veel bij kijken. Vergeet dan ook de publiciteit niet! Misschien wil je wel een website maken, sociale media inzetten en een facebookevent aanmaken. Maar is dat wel nodig? Je kunt onze kanalen hier ook voor gebruiken. Of je wilt flyers maken en verspreiden, een persbericht maken etc etc. Wij hebben daar ruime ervaring mee en je kunt ons gerust om hulp of advies vragen. Een aantal online zaken kunnen we mogelijk voor je uit handen nemen. Meer weten? Mail even voor meer info.

Nieuwsberichten, blogs en evenementen 

Wil je een evenement onder de aandacht brengen dat interessant is voor onze bezoekers? Dat kan als agendapunt in de agenda. Een nieuwsbericht of blog over je onderneming? Lever ze aan. Evenementenorganisaties, stichtingen en partners kunnen deze zelf online plaatsen via het formulier aanleveren. Om deze info aan te leveren moet je wel als aanbieder in onze database staan, je e-mailadres moet geverifieerd worden om spam te voorkomen.