Blog

Stefani gets fit in Nieuwkoop!

Stefani blogt over een gezonde leefstijl. Ze woont niet ver van Nieuwkoop en komt hier graag! Lees je even met ons mee?

Lees meer

Een waterrijke wandeling

Wandelblog 'Rondje Noordse Dorp' met Laura en Adriaan van Westphilwandelt. Met humor geschreven en een inspiratie voor wie wil wandelen in het Groene Hart.

Lees meer

E-Chopper tour Nieuwkoop

Jasmijn en Jolanda nemen je mee op pad met de E-Chopper tour Rondje Meije - Nieuwkoop. Beleef het mee en laat je inspireren.

Lees meer

9 leuke tips in Nieuwkoop

Marleen van 'Bijzonder Plekje' ging samen met haar dochter op zoek naar bijzondere plekjes in het Groene Hart en schreef onder meer deze 9 tips voor Nieuwkoop.

Lees meer

Het Groene Hart spreekt

Twee vriendinnen doen een rondje op de e-bike om zelf te ontdekken 'Wat kan in het Groene Hart'. De midweek begint in Noorden en voert langs vele leuke plekken.

Lees meer

Vriendinnenblog: On Toer

Vandaag starten we deze derde verrassingsdag met 40plusvriendinnen bij Hotel de Watergeus. Wanneer we in de buurt van Noorden komen, zien we steeds meer water

Lees meer

Boswachtersblog - Kuikens

Voor onze nieuwsbrief schrijft boswachter John Pietersen van Natuurmonumenten in Nieuwkoop korte blogs. Uiteraard met de natuur centraal.

Lees meer

Boswachtersblog - Donker

De dagen worden korter, de natuur gaat in rust. Een blog van Boswachter John Pietersen van Natuurmonumenten, met inspiratie uit de natuur in Nieuwkoop.

Lees meer

Boswachtersblog - Jong

De nieuwste blog van onze boswachter John staat online! Een juweeltje. Over jonge sterns, vissen vangen bij oma en je weg vinden.

Lees meer

Boswachtersblog - Zomer

Lees de nieuwste blog van Boswachter John Pietersen van Natuurmonumenten Nieuwkoop over de zomer, de samenleving en visdiefjes op een veenbonk.

Lees meer

Boswachtersblog - Samenleving

Verhalen van Boswachter John Pietersen van Natuurmonumenten over de natuur in het algemeen en in het bijzonder over de natuur in Nieuwkoop.

Lees meer

Boswachtersblog - Samenwonen

Ook dit keer verrast onze vast bloggende boswachter John Pietersen ons met prachtig en relativerend verhaal uit de natuur dichtbij. Lezen!

Lees meer

Boswachtersblog - Bloemen

Voor iedere nieuwsbrief schrijft onze boswachter John Pietersen een stukje over zijn belevingen uit de natuur. De maand juli staat alles volop in bloei.

Lees meer