Blog

Een waterrijke wandeling

Wandelblog 'Rondje Noordse Dorp' met Laura en Adriaan van Westphilwandelt. Met humor geschreven en een inspiratie voor wie wil wandelen in het Groene Hart.

Lees meer

E-Chopper tour Nieuwkoop

Jasmijn en Jolanda nemen je mee op pad met de E-Chopper tour Rondje Meije - Nieuwkoop. Beleef het mee en laat je inspireren.

Lees meer

9 leuke tips in Nieuwkoop

Marleen van 'Bijzonder Plekje' ging samen met haar dochter op zoek naar bijzondere plekjes in het Groene Hart en schreef onder meer deze 9 tips voor Nieuwkoop.

Lees meer

Het Groene Hart spreekt

Twee vriendinnen doen een rondje op de e-bike om zelf te ontdekken 'Wat kan in het Groene Hart'. De midweek begint in Noorden en voert langs vele leuke plekken.

Lees meer

Vriendinnenblog: On Toer

Vandaag starten we deze derde verrassingsdag met 40plusvriendinnen bij Hotel de Watergeus. Wanneer we in de buurt van Noorden komen, zien we steeds meer water

Lees meer

Boswachtersblog - Donker

De dagen worden korter, de natuur gaat in rust. Een blog van Boswachter John Pietersen van Natuurmonumenten, met inspiratie uit de natuur in Nieuwkoop.

Lees meer

Boswachtersblog - Jong

De nieuwste blog van onze boswachter John staat online! Een juweeltje. Over jonge sterns, vissen vangen bij oma en je weg vinden.

Lees meer

Boswachtersblog - Zomer

Lees de nieuwste blog van Boswachter John Pietersen van Natuurmonumenten Nieuwkoop over de zomer, de samenleving en visdiefjes op een veenbonk.

Lees meer

Boswachtersblog - Samenleving

Verhalen van Boswachter John Pietersen van Natuurmonumenten over de natuur in het algemeen en in het bijzonder over de natuur in Nieuwkoop.

Lees meer

Boswachtersblog - Samenwonen

Ook dit keer verrast onze vast bloggende boswachter John Pietersen ons met prachtig en relativerend verhaal uit de natuur dichtbij. Lezen!

Lees meer