Zwembad De Wel

Zwembad De Wel

Zwembad De Wel heeft veel te bieden voor jong en oud. De basis is natuurlijk het wedstrijdbad met vijf banen. Hiernaast liggen een ondiep speelbad, een peuterbadje en een plonsbad waar de glijbaan van 32 meter in uitkomt. In het plonsbad zijn ook een bruisbank en jetsteamers.

Buiten heeft De Wel een leuk peuterbad aan het ruime, gezellige terras. Op de grote ligweide staan diverse speelhuisjes en klimtoestellen. Ook is er een stoere luchtkussen-trampoline.

In De Wel kom je om te leren zwemmen, te sporten of bewegen en om veel plezier te hebben. Je kunt diverse Aquasporten beoefenen in het water van De Wel. Aquajoggen, trimzwemmen en HIIT Workout zijn hier voorbeelden van. Hiernaast zijn ook de specifieke doelgroepen welkom bij de lessen zwangerschapszwemmen, Meer Bewegen Voor Ouderen en het Baby- en Peuterzwemmen. Uiteraard is er ook elke dag is er wel een moment om banen te zwemmen, kijk op het rooster voor de exacte tijden.

Gezins- en Recreatiezwemmen is er op zaterdag en zondag. In de zomervakantie kan je ook op veel andere dagen terecht om te spetteren en te plonzen! Tijdens het Gezins- en Recreatiezwemmen is een deel van het wedstrijdbad minder diep, zodat de kinderen daar fijn kunnen spelen. Je kan gratis gebruik maken van de vele speelmaterialen als banden, vlotten, pionnetjes, emmers en schepjes. Het banenzwemmen is er alleen op bepaalde tijden is in verband andere activiteiten en zwemlessen.

Voor het zwemlessen in het zwem-ABC werken we met de Easyswim-methode. Onze vrolijke otter Wellie maakt de zwemlessen in De Wel extra leuk.

Kijk voor de actuele openingstijden op de website van de Wel.