Theehuis De Sfeerstal

Theehuis De Sfeerstal

In het sfeervolle Theehuis en op het mooie terras met uitzicht op de bloemen (pluk)tuin kunt u genieten van een drankje met een huisgebakken taartpunt, waarbij de appeltaart al jaren een specialiteit is. Vanaf het middaguur kunt u terecht voor een heerlijke lunchgerechten van de kaart. Een groepslunch, of High Tea gaan op basis van reservering, omdat alles vooraf vers wordt bereid. De Sfeerstal werkt zoveel mogelijk met producten uit eigen tuin en biologische- en streekproducten.

De kinderen kunnen zich zowel binnen als buiten in de ruime tuin prima vermaken met de schommel, trampoline of de wip. Uw trouwe viervoeter is aangelijnd ook van harte welkom en de Sfeerstal is rolstoel toegankelijk en er is een mindervalide toilet aanwezig. Voor de elektrische fietsers is er een oplaadpunt, het is ook mogelijk om fietshuur te reserveren.

Het Theehuis is dagelijks geopend van: maart t/m oktober van 10:00 tot 18:00 uur november t/m februari van 10:00 tot 17.00 uur Rondom kerst en oud & nieuw gelden afwijkende openingstijden.

Heeft u iets te vieren? Denk dan ook eens aan de Sfeerstal, er zijn diverse mogelijkheden zoals een groepslunch, een borrel/receptie, High Tea, Diner buffet of een Barbecue bereid op de Big Green Egg en een feestavond tot 01.00 uur, waarbij gasten ook kunnen blijven overnachten in de B&B hotelkamers. De Sfeerstal is een officieel Huis der Gemeente waarbij uw complete huwelijksdag kan worden verzorgd inclusief uw trouwceremonie romantisch buiten in de mooie tuin. Vraag gerust een prijsbrochure aan. Kortom bij de Sfeerstal kunt u natuurlijk genieten!