Theehuis Amstelkade

Theehuis Amstelkade

Op het land genieten waar het leven goed is? Dat kan bij Zorgboerderij Amstelkade. U kunt hier uitrusten en genieten van een goede kop koffie met verschillende huisgemaakte taarten. Dit kunt u doen op ons zonovergoten terras waarbij u ongetwijfeld door de natuur en de dieren in de kinderboerdeij gecharmeerd zult zijn.

Ook binnen in onze historische boerderij is een restaurant waar het lekker warm is als het wat kouder wordt. Wij zijn dan ook het hele jaar open. Kom eens bijkletsen met een gezelschap vriendinnen, familiedag of gewoon omdat het kan, tijdens het nuttigen van een High Tea of Boerenlunch. Of geniet van een rondvaart over de wateren van de Kromme Mijdrecht met ons Rabootje.

Bij dit project wat onderdeel is van Stichting Reinaerde werken mensen met een beperking.Zij zorgen ervoor dat u het gevoel heeft thuis te komen in een sfeer van gemoedelijkheid, spontaniteit en zorgeloos kan genieten.

Het theehuis is rolstoeltoegankelijk en er is een invalide toilet met douche aanwezig. Wij beschikken over een oplaadpunt voor elektrische fietsen.