The Lake Inn

The Lake Inn

Bed en Breakfast The Lake Inn is gevestigd in een prachtig authentiek pand. Het is niet alleen een bed en breakfast, maar heeft ook een dag horeca, De bed & breakfast beschikt over 3 mooie kamers.  De kamers zijn uiterst comfortabel en hebben nostalgische details. De kamers beschikken over boxspring bedden van 1.80- 2.10, TV, gratis internet (Wi-Fi), een eigen badkamer met douche, wastafel, föhn en toilet.  De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt van verse streekproducten voor u klaar. Met o.a. warme broodjes en croissantjes, jam, een eitje, versgeperste jus d'orange.

Bij the lake inn kunt u zowel binnen als buiten genieten van warme en koude drankjes met een heerlijke stukje appeltaart en vers geklopte slagroom. Vanaf het middaguur kunt u terecht voor een heerlijke huisgemaakte lunch van de kaart met verse producten. We serveren ook alcoholische drankjes.

De ligging is prachtig, bij de Nieuwkoopse Plassen. een prachtig natuurgebied, waar u kunt varen, fietsen, wandelen. Wij verhuren elektroboten, e-bike "s ( 2 ) fietsen (2) 

Ter info: de afstand tussen The Lake Inn en Schiphol is ca. 19, km, dit is ca. 20 minuten rijden met de auto.