Sint Nicolaashoeve

Sint Nicolaashoeve

De Sint Nicolaashoeve is een echte boerderij met koeien en biedt u de keus uit zes vakantieappartementen voor twee tot zes personen. Alle appartementen zijn luxe en sfeervol ingericht. De ruime woonkamer is van alle gemakken voorzien en heeft draadloos internet. De open keuken biedt een compleet keukeninventaris inclusief koelkast met vriesvak, magnetron en afwasmachine. Het aantal slaapkamers varieert per appartement. In elke slaapkamer staan twee eenpersoons boxspringbedden, die bij aankomst zijn opgemaakt. Verder heeft elk appartement een eigen douche en toilet.

In het zomerhuis van de boerderij vindt u het tweepersoons appartement Den Moeder. Beneden zijn de woonkamer, de keuken en de badkamer. Op de eerste verdieping is de tweepersoons slaapkamer met vide. De slaapkamer is ruim genoeg om een extra bed bij te plaatsen. Dit appartement heeft een eigen terras met uitzicht over de boomgaard, de dijk en de weilanden.

Voor groepen is het goed te weten dat 24 tot maximaal 29 personen kunnen overnachten in de Sint Nicolaashoeve. Daarnaast is De Regentenkamer op aanvraag voor groepen beschikbaar als gezamenlijke ruimte.