Hoeve Rijlaarsdam Feesten en Meetings

Hoeve Rijlaarsdam Feesten en Meetings

Hoeve Rijlaarsdam is een galerie en evenementenlocatie net buiten het dorp van Nieuwkoop. 

U kunt dus bij ons terecht voor een kopje koffie, het bespreken van een feestje, trouwen maar ook natuurlijk lekker genieten van de kunst. 

 Wij hebben verschillende prachtige ruimtes die gehuurd kunnen worden.

Stal

Onze authentieke ruimte om in alle rust een vergadering te hebben of juist een prachtige wijnproeverij met aansluitend walking diner. De stal is inmiddels al meer dan 110 jaar oud, dit is ook te zien aan de mooie houten palen in het midden van de zaal. Wij zouden natuurlijk geen galerie zijn als wij in de stal verschillende mooie stukken hebben hangen van de Haagse- & Leidsche school schilders. 

Hooiberg

Onze hooiberg is vorig jaar reeds verbouwd. Inmiddels hebben wij een mooie bar hier in laten zetten om zo ook grotere partijen te voorzien van koude drankjes. De hooiberg is omgeven door ramen en heeft nog een extra verdieping om vergaderingen te houden. Met uitzicht over de polder en onze beeldentuin is dit een fijne en lichte ruimte. Ook hebben wij aangrezend aan de hooiberg een mooi terras waar een heerlijke kop koffie niet weg te denken is.

Koetshuis

Dit is onze grootste zaal. Veelal gebruikt als mooie expositie ruimte voor heel veel kunst. Juist met deze ambiance is het gaaf om hier evenementen te draaien. Wij kunnen tot 300 gasten kwijt in deze ruimte.

 Passie

Passie is een woord met veel betekenis, het komt uit je tenen. Alles wat wij hier op de Boerderij doen is met volle passie. Het creeeren en meedenken met verjaardagen, menu's en zorgen dat jullie partij ook echt van jullie is vinden wij enorm leuk om te doen! 

Meer informatie? Kom eens langs voor een kopje koffie.