Groepsaccomodatie het Zwaluwnest

Groepsaccomodatie het Zwaluwnest

Tussen dijkjes en grootse groene weiden bevindt zich het Zwaluwnest. Deze groepsaccommodatie biedt ruimte aan kleine en grote groepen  tot 183 personen en bestaat uit drie mooie, ruime gebouwen.

De Huiszwaluw (tot 80 personen)
De Boerenzwaluw (tot 75 personen, geheel gelijkvloers en voorzien van zorgbedden) 
De Oeverzwaluw (tot 28 personen en door het openen van een tussendeur te integreren met de Boerenzwaluw)
(Alle gebouwen zijn rolstoltoegankelijk)

Er is volop ruimte om te spelen en recreëren. Kinderen vermaken zich op de kinderboerderij, in de speeltuin of bij de waterplas en de grote speelvelden bieden volop gelegenheid voor een potje voet- of volleybal. Aan het einde van de dag is het heerlijk ontspannen en genieten op een van de terrassen met tuinhaard.

Het Zwaluwnest ligt midden in het Groene hart. Ook de omgeving leent zich dus uitstekend om de benen te strekken, de boot te pakken of een frisse duik te nemen. Wandelend of fietsend door het polderlandschap zie je uitgestrekte weilanden, molens, boerderijen en historische dorpjes.

In het Groene Hart gaat alles net even iets rustiger en relaxter, terwijl het toch midden in de Randstad ligt. Leiden ligt op een steenworp afstand en ook Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag liggen om de hoek. Wat denkt u van de kaasmarkt in Gouda? Een bezoekje aan Avifauna of het Archeon in Alphen aan den Rijn? Of wellicht toch liever varen met een kano of fluisterboot op de Nieuwkoopse Plassen? 

Kom genieten van alles wat onze locatie en de omgeving te bieden heeft en neem contact met ons op. Wij ontvangen u graag op het Zwaluwnest! Kees & Margreet van Woudeberg

Ontspannen op het water

De Nieuwkoopse Plassen zijn een echte blikvanger. Hier worden veel watersporten beoefend en kunt u allerlei boortjes huren. De directe omgeving van de gemeente Nieuwkoop is prachtig. De vele smalle slootjes en bredere rivieren maken de polders tot een prachtig vaargebied. Onderweg kunt u voor en welverdiende eet- of drinkpauze terecht op een van de terrassen die u tegenkomt.

Fietsen door de polder

Op de fiets ontdekt u de mooiste plekjes van dit gebied. Neem uw fiets mee en maak gebruik van een van onze fietsroutes of zet zelf uw route uit vanaf knooppunt 50!