Café - Restaurant 't Vliegend Paard

Café - Restaurant 't Vliegend Paard

Midden in het dorpscentrum van Nieuwkoop vindt u ons café - restaurant. Gevestigd in een prachtig 16e eeuws pand. Koffie , lunch of diner - u bent bij ons de hele dag welkom!

Aan ons terras ligt een stukje prachtig groen wandelgebied wat leidt naar het water van de bekende Nieuwkoopse Plassen. Tevens is daar de mogelijkheid om uw boot aan te meren. In de zomer bied ons grote terras plek aan ongeveer 80 personen. Binnen in het restaurant is er plek voor het diner voor ongeveer 50 gasten. Informeer ook eens naar de vele mogelijkheden voor een feestelijke middag of avond in ons karakteristieke pand.

Onze menukaart is voor iedereen toegankelijk. Van de herkenbare gerechten en klassiekers tot de moderne specialiteiten van de chef. Kortom, om te genieten bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast lunchen, dineren en een drankje kun je bij ons ook jouw feestje of bijeenkomst vieren. Ons team helpt jou graag bij de organisatie van bijvoorbeeld een gezellige verjaardag, jubileum of een personeelsborrel.

U bent van harte welkom in 't Paard!