Boerensport Verhaar

Boerensport Verhaar

Buikschuivers maken, vlotten bouwen, slootje springen en raggen door de bagger. Dat is boerensport! Tijdens een lekkere survival van twee uur lang raas je door de weilanden, over en door de sloten. Onder begeleiding trotseer je mooie hindernissen in kleine groepen. Wie wil kan er een wedstrijd van maken, niets moet alles mag! Een geweldige beleving voor jong en oud. Ons team past het parcours en niveau aan op basis van de deelnemers. Gegarandeerd veel lol, de deelnemers bepalen zelf hoe nat en vies ze willen worden.

Boerensport is een sportieve activiteit voor jong en oud. De spelonderdelen worden per leeftijdsgroep aangepast. Dus of je nou op schoolreisje gaat, een familiedag hebt, een teambuildingsactiviteit zoekt of een kinderfeestje viert: kom lekker boerensporten!

Maar boerensporten is niet het enige wat je kunt doen… Bij boerderij Verhaar is er nog veel meer te doen! Steppen, spelen op de boerderij, kinderfeestjes vieren, het spelen van Oudhollandse spellen, schilderen, workshops, vergaderen, familiefeesten, kamperen, levend tafelvoetbal en Arrow Battle (boogschietspel). Het kan allemaal! Heb je zelf iets in gedachten, laat het weten. In overleg is van alles mogelijk!

Maandag t/m zondag per mail of telefonisch bereikbaar.

Boerensport van half april t/m oktober beschikbaar, overige activiteiten en de camping het hele jaar door.