Bloemenpluktuin De Sfeerstal

Bloemenpluktuin De Sfeerstal

Theehuis en B&B hotel De Sfeerstal hebben een prachtige bloemen (pluk)tuin. Weg van alle rumoer van de drukke steden, midden in het Groene Hart, vindt u hier in de zomer een oase van kleurrijke bloemen. Wandel rustig door de mooie tuin van ca. 1 hectare en geniet of pluk een boeket bloemen. In de tuin staan afhankelijk van het seizoen meer dan honderd soorten bloemen zoals bijvoorbeeld Pioenrozen, Margrieten, Campanula's, Marjolein, Zonnehoed, Artisjokken, Zonnebloemen, Dahlia's, Goudsbloemen en diverse grassen.

Wilt u een boeket plukken? Kom naar de pluktuin, de toegang en het parkeren is gratis. U krijgt een mandje en knipschaartje mee. Neem de tijd om uw keuzes te maken en bekijk de verschillende bloemborders. En in de tuin zijn voldoende rustplekjes waar u kunt genieten van de bloemenweelde. De prijs van een plukboeket ligt gemiddeld tussen de € 6,00 en € 12,00 per bos. Kinderen mogen onder uw begeleiding plukken en tevens is er een trampoline, een wip en twee schommels voor hen beschikbaar.

Openingstijden tuin: De tuin is het hele jaar geopend om te bezichtigen. De bloemenpluktuin is geopend van juni t/m ca. eind oktober van maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00uur (op zondag en feestdagen kan er niet geplukt worden).

In de Theepluktuin kunt u diverse combinaties verse kruiden plukken om een heerlijk kopje thee te zetten. Thee met namen als Rozenmist, De Verkwikker en Zomers Briesje stel je samen met kruiden als pepermunt, citroenmelisse of lavendel. Waarbij u theewater besteld en de kruiden een paar minuutjes laat trekken en vervolgens kunt genieten van een heerlijk kopje verse kruidenthee.

En tevens bent u van harte welkom in het Theehuis met terras met uitzicht op de bloemenpluktuin voor een drankje, een huisgebakken taartpunt of een lunch van de kaart. Reserveer een High Tea, een groepslunch, een barbecue of dinerbuffet, borrel, receptie, trouwceremonie of uw feestavond in het Theehuis met terras.

Kom natuurlijk genieten bij de Sfeerstal!