B&B het Groene Hart

B&B het Groene Hart

B&B Het Groene Hart ligt zoals de naam al zegt midden in het Groene Hart, in Nieuwkoop. De bed and breakfast beschikt over vier kamers. Twee tweepersoons en twee vierpersoons. De mooie luxe kamers in combinatie met een heerlijk uitgebreid ontbijt en een schitterend uitzicht over de Nieuwkoopse Plassen (vanaf de vierpersoonskamer) maakt deze accommodatie uniek.

De B&B is geopend op 1 februari 2022 en daardoor is dus alles nieuw. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer, eigen balkon, luxe bedden, televisie, waterkoker, thee, koffie, iets lekkers en gratis wifi. Ook heb je een gratis parkeerplek mocht je met de auto komen.

Na een heerlijke nacht slapen kun je ’s ochtends een heerlijk uitgebreid ontbijt verwachten wat klaar staat in de keuken. En tevens een ruimte waar je ’s avonds gezellig kunt zitten met een heerlijke koffie en een spelletje. Bij het ontbijt vind je altijd heerlijke verse broodjes en croissantjes, vers fruit, zoet en hartig beleg, sapjes en noem maar op!

Wat deze B&B uniek maakt is niet alleen de locatie, het uitzicht en het ontbijt. Maar ook dat het bijna geheel energieneutraal is. Er liggen dertig zonnepanelen op het dak, hebben een hydraloop (een vat dat douchewater opvangt en omzet naar water om de wc mee door te spoelen), driedubbel glas, hoge kwaliteit isolatie, warmte koude opslag, gasvrij, warmte terugwin systeem, een luchtzuiveringsinstallatie en laadpunten voor twee elektrische auto’s.

Voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid zie B&B het Groene Hart