Bed and Breakfast hotel De Sfeerstal

Bed and Breakfast hotel De Sfeerstal

B&B hotel De Sfeerstal beschikt over 10 sfeervolle B&B hotelkamers die geschikt zijn voor zowel zakelijke of particuliere gasten. De kamers zijn geïnspireerd door de kleurrijke bloemen(pluk)tuin. Iedere kamer heeft een andere kleur van één van de bloemen uit de één hectare grote tuin. De kamers zijn uiterst comfortabel en hebben nostalgische details. Vanuit uw kamer heeft u een prachtig uitzicht over de tuin en de naastgelegen golfbaan. De kamers beschikken over boxspring bedden van 90x210cm, een TV, gratis stabiel glasvezel internet (Wi-Fi), een kluisje en een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. ’s Avonds kunnen gasten ook gebruik maken van een openbare ruimte met selfservice bar.

De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt van verse streekproducten voor u klaar met o.a. broodjes en croissantjes, diverse beleg, huisgemaakte jam, een eitje van eigen kippen en versgeperste jus d'orange. Voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid zie: www.sfeerstal.nl

De Sfeerstal heeft een Theehuis met terras, een vergaderruimte, een bloemen- en thee pluktuin, tevens is de locatie geschikt voor een trouwceremonie of Feest en Partij.

Ter info: de afstand tussen de Sfeerstal en Schiphol is ca. 20,3 km, dit is ca. 20 minuten rijden met de auto.