Bloemenpluktuin De Sfeerstal

Bloemenpluktuin De Sfeerstal

Theehuis en B&B hotel De Sfeerstal heeft een prachtige bloemen (pluk)tuin. Weg van alle rumoer van de drukke steden, midden in het groene hart, vindt u een oase van kleurrijke bloemen. Wandel rustig door deze mooie tuin van ca. 1 hectare en geniet of pluk een boeket bloemen of reserveer een cursus bloemschikken.
In de tuin staan afhankelijk van het seizoen meer dan honderd soorten bloemen zoals: Pioenrozen, Margrieten, Campanula's, Vrouwenmantel, Astilbe, Achilea, Solidago, Flox, Veronica, Rozen, Scabiosa, Marjolein, Zonnehoed, Artisjokken, Zonnebloemen, Zinnia's, Dahlia's, Goudsbloemen, Nigella's, Lavatera en diverse grassen. 

Wilt u een boeket plukken? 

Kom naar de pluktuin, de toegang en het parkeren is gratis. U krijgt een mandje en knipschaartje mee. Neem de tijd om uw keuzes te maken en bekijk de verschillende bloemborders. Wilt u nog even nadenken? In de tuin zijn voldoende rustplekjes waar u kunt genieten van het uitzicht. 
Heeft u een boeket geplukt, dan bepalen wij de prijs van het boeket, deze ligt gemiddeld tussen de € 5,00 en € 10,00 per bos. Kinderen mogen onder uw begeleiding plukken en tevens is er een trampoline, een wip en twee schommels voor hen beschikbaar. 

Drankjes en huisgemaakte lekkernijen of een lunch

En tevens bent u van harte welkom in ons Theehuis met terras met uitzicht op de bloemenpluktuin voor een drankje, een huisgebakken lekkernij of een lunch van de kaart. Reserveer een High Tea, High Wine/High Beer, een groepslunch, een barbecue of Warm & koud buffet, borrel, receptie, trouwceremonie of uw feestavond in het Theehuis met terras. 

Openingstijden tuin:

  • De tuin is het hele jaar geopend om te bezichtigen. 
  • De bloemenpluktuin is geopend van juni t/m oktober van maandag t/m zaterdag van 9.00-18.00uur.
  • De theepluktuin is dagelijks geopend van ca. mei t/m oktober van 9.00-18.00 uur

Thee pluktuin 

In onze Theepluktuin kunt u diverse combinaties verse kruiden plukken om een heerlijk kopje thee te zetten. Thee met namen als Rozenmist, De Verkwikker en Zomers Briesje stel je samen met kruiden als pepermunt, citroenmelisse of lavendel. U gaat zelf met een schaartje de verse kruiden knippen, wast deze af bij het kraantje op het terras en besteld een glas theewater, laat dit een paar minuutjes trekken en u kunt genieten van uw super verse kruiden thee. 

Kom natuurlijk genieten bij de Sfeerstal!

Deel deze pagina

Contact

Hogendijk 5
Nieuwveen

T 0172 538642
E info@sfeerstal.nl
Ga naar website

Foto's

Bloemen pluktuin

Mandje met bloemen

Bloemen (pluk)tuin van De Sfeerstal