Zwembad De Wel

Zwembad De Wel

Zwembad De Wel heeft veel te bieden voor jong en oud. Er is een wedstrijdbad (25 m), een kinderbad, een peuterbad en een plonsbad, waar de glijbaan van 32 meter in uitkomt. In het plonsbad zijn ook een bruisbank en jetsteamers. Naast het wedstrijdbad staan een professionele zonnebank, een infraroodcabine en een stoomcabine tot uw beschikking.

De Wel beschikt over een sauna met o.a. een stoombad, een sauna cabine, een dompelbad, warme/koude voetbaden en een gezellige relaxruimte. Ook in de saunaruimte is een professionele zonnebank aanwezig. Buiten heeft De Wel een leuk peuterbad en diverse speelhuisjes en klimtoestellen op en rond de grote ligweide en natuurlijk het fijne terras. Ook is er een stoere luchtkussen-trampoline.

Nieuwe tijden, nieuwe regels

In de zomervakantie van maandag 20 juli tot en met vrijdag 28 augustus 2020 organiseert Zwembad De Wel gezins- en recreatiezwemmen op maandag van 11.00 tot 13.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Om te gaan zwemmen gelden wel speciale regels zoals: zwemkleding thuis aantrekken onder de normale kleding. Deze ‘coronaregels’ leest u op www.dewel.nl.

Kinderen die niet in het bezit zij van minimaal een B-diploma, kunnen uitsluitend met een ouder of volwassen begeleider het zwembad bezoeken. Per begeleider maximaal 2 kinderen. De begeleider maakt vooraf een reservering voor alle personen via de website dewel.nl (per persoon 1 reservering).

Kinderen tot en met 17 jaar mogen zelfstandig komen zwemmen als zij minimaal een B-diploma hebben. Zij maken ook online een reservering. Betaling kan alleen met pin of meerbadenkaart bij binnenkomst bij de kassa. Na het zwemmen De horeca is weer open om na het zwemmen iets te drinken en te eten op het terras buiten bij het zwembad of om iets te kopen voor onderweg. Kinderen tot en met 17 jaar mogen ook spelen op de grote speelweide waarbij zij geen 1,5 meter afstand hoeven te houden.

Deel deze pagina

Contact

Julianalaan 1a
Nieuwkoop

T 0172 571 820
Ga naar website

Foto's