Expositie in 't Reghthuys Nieuwkoop

Expositie in 't Reghthuys Nieuwkoop

Expositie: Kunst moet je koesteren in 't Reghthuys in Nieuwkoop.

Robert Vorstman

Is een  realistische schilder met een impressionistische inslag. Hij woont en werkt in Amsterdam en Landsmeer. Inspiratie voor zijn werk doet hij op in de natuur rondom zijn woonplaats, maar ook in de stadse omgeving. De keuze voor zijn onderwerpen zijn van alledag. Naast mensen en straten ook de haven van Amsterdam. Hij is vaak te zien op kunstbeurzen zoals de Pan en Kunstrai. Ook musea hebben werken van hem gekocht.

Jeroen van de Brug

Maakt mondgeblazen en handgevormde glasobjecten, geïnspireerd door zijn passie voor lichtreflectie in edelstenen en mineralen. Hij houdt van spelen met kleur, de breking van het licht in het glas. Hierdoor ontstaan onverwachte effecten. Zijn objecten bestaan veelal uit één of twee kleuren en veel transparant glas. Jeroen studeerde sieraadontwerp aan de Rietveld Academie in Amsterdam, werd verder opgeleid aan de Juweliersschool in Schoonhoven en in het atelier van meesterglasblazer en glaskunstenaar Neil Wilkin, in Groot-Brittannië.

Openingstijden 18, 19 en 20 mei (Pinksteren) van 11.00 - 17.00 uur | 25 mei van 10.00 - 16.00 uur | 26 mei van 13.00 - 16.00 uur. 

Adres: Reghthuysplein 1 te Nieuwkoop Meer informatie