Historische Audiotours in Nieuwkoop

Historische Audiotours in Nieuwkoop

Bij Southwick House kun je deelnemen aan een indrukwekkende audiotour in Nieuwkoop en omgeving. Tijdens de tour komt de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog tot leven. Heb je eenmaal een tour gemaakt in onze originele Willys Jeep uit 1942 of Dodge WC52 uit 1943, dan begrijp je waarom wij zo enthousiast zijn om de herinneringen aan WOII en de bevrijding levend te houden.

Het programma van de audiotour is compleet verzorgd en duurt ongeveer 1 dagdeel (ochtend 10.00-12.30 uur / middag 13.30- 16.00 uur). Per tour kun je met de Jeep max. 3 personen of Dodge max. 7 personen meerijden. Er wordt uitsluitend op afspraak gereden op de vrijdagen en zaterdagen van april t/m oktober.
Meer informatie over de tour en om te reserveren vind je hier

Tijdens de rit word je langs diverse herkenningspunten gereden die stuk voor stuk een belangrijk verhaal vertellen over onze omgeving ten tijde van de Tweede Wereldoorlog en bevrijding in 1945. Via een koptelefoon die elke deelnemer ter beschikking krijgt beluister je een unieke audiopresentatie tijdens deze WOII Audiotour.