Fietsverhuur VVV Nieuwkoop - Het Groene Hart van Holland

Fietsverhuur VVV Nieuwkoop - Het Groene Hart van Holland

Fiets huren?

Elektrische fietsen, gewone fietsen, cruisers en kinderfietsen. VVV Nieuwkoop verhuurt ze allemaal. Of u nu alleen, samen of met een groep komt, dat is allemaal mogelijk. De VVV ontvangt regionale, nationale en internationale bezoekers die graag het Nieuwkoopse Plassengebied komen bezoeken. Ze willen bijvoorbeeld per tweewieler een ’rondje Meije doen,’ langs de Kromme Mijdrecht rijden of een fietstocht combineren met een vaartocht over de plassen.

De omgeving biedt eindeloze fietsmogelijkheden. Door weidegebied met fraaie boerderijen, slootjes en molens, langs het water van de plassen en de rietlanden of de rivieren of door vele gemoedelijke dorpjes. Maar ook de grotere plaatsen als Woerden en Alphen aan den Rijn zijn via schitterende fietsweggetjes snel te bereiken. Verder weg mag natuurlijk ook! Keuze genoeg en voor ieder wat wils.

Langs de routes zijn er fantastische plekken om even neer te strijken en uit te rusten. Op een picknickbankje of op een zonnig terrasje voor een heerlijk kopje koffie of relaxte lunch. Of wilt u hier meerdere dagen komen fietsen en zoek u een fijne slaapplek? Wij kennen het gebied als geen ander en helpen u graag met routes, advies en reserveringen.

Als u de fietsen komt halen, kunt u uw auto heel makkelijk parkeren bij ons kantoor in de Zevensprong en direct van hieruit op fietsavontuur in onze natuurrijke omgeving. Er zijn op het kantoor diverse fietstochten en fietsarrangementen beschikbaar. Het is aan te raden de fietsen wel tijdig te reserveren, zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

De VVV voorziet bezoekers en toeristen van informatie over de gemeente Nieuwkoop. U kunt hier niet alleen terecht voor het huren van fietsen, maar ook voor groepsuitjes, arrangementen, boeken, kaarten en cadeauartikelen. 

Prijzen fietsverhuur

Elektrische fiets:  € 20,- per dag

Cruiser en gewone fiets:  € 8,50 per dag

Kinderfiets:  € 5,- per dag

Wilt u de fiets langer dan een dag huren?  Dan gelden er aantrekkelijke kortingen.

Informatie en reserveringen

Stuur een e-mail aan marketing@vvvnieuwkoop.nl. 

Deel deze pagina

Contact

Noordenseweg 23a
Nieuwkoop

T 0172 571120
E info@tipnieuwkoop.nl
Ga naar website

Foto's

Fiets huren in Nieuwkoop doe je bij het Toeristisch Informatiepunt. we hebben ook e-bikes!

Informatie over Toerisme en Recreatie (fietsen, varen, wandelen, eten en slapen etc) bij TIP Nieuwkoop

Naast informatie en fietsverhuur hebben we wandelroutes, vaarroutes, fietsroutes, boeken en cadeauartikelen