Groepsarrangement Natuur en Kunst

Inhoud arrangement

  • Ontvangst en rondleiding Hoeve Rijlaarsdam
  • Beklimming Regthuystoren
  • Varen over de Nieuwkoopse plassen
  • Culinair onderdeel

duur: ongeveer 5,5 uur voor de liefhebber.

Programma:

Galerie en beeldentuin Hou je van natuur én kunst? Dan is het arrangement beslist iets voor jou. Na koffie of thee met iets lekkers in de gezellige hooiberg van de landelijk gelegen bekende Hoeve Rijlaarsdam, Galerie & Beeldentuin, wacht je een boeiende rondleiding verzorgd door de eigenaresse. Zij vertelt onder meer over de Haagse School en kunst uit de negentiende eeuw. Ze toont werken van bekende schilders, die destijds Nieuwkoop en Noorden graag bezochten. Een prachtige inleiding voor een totaalbeleving.

Reghthuystoren Daarna richting het dorp voor een beklimming van de 35 meter hoge Regthuystoren, onder begeleiding van een gids. Eénmaal boven geniet je van een weids uitzicht over het hele gebied. Verrekijkers zijn beschikbaar, maar vergeet niet een camera mee te nemen.

Rondvaart Vervolgens maak je een rondvaart over de prachtige Nieuwkoopse plassen en laat de schipper je, zoveel als mag en kan, de geliefde plekken zien waar de schilders hun inspiratie op deden. De rust en stilte zijn hier nog steeds tastbaar. De flora, fauna, wolken en luchten blijven de mens altijd boeien.

Culinair Natuurlijk mag op deze dag het culinaire gedeelte niet ontbreken. Je kunt kiezen voor een High Tea, een lunch, brunch of een diner, afhankelijk van het tijdstip. Locatie in overleg. 

Informatie en reservering uitsluitend bij VVV Nieuwkoop - Het Groene Hart van Holland, telefoon 0172-571120 of per email: . Prijs op aanvraag.

Deel deze pagina
Arrangement Details

Voor de liefhebber van natuur, cultuur en lekker eten!

Aantal personen 8 - 33
vanaf prijs € 67,60
Reserveer nu