Zwembad De Wel weer open voor lessen

Zwembad De Wel weer open voor lessen

De zwembaden in Nederland mogen weer beperkt open en dat is goed nieuws voor Zwembad De Wel in Nieuwkoop. Vanaf maandag 25 mei is het zwembad weer open voor zwemlessen, banenzwemmen, een groot aantal aquasportlessen en baby/peuterzwemmen. Gezins- en recreatiezwemmen is de komende tijd helaas nog niet mogelijk.

De zwemlessen starten zoveel mogelijk volgens het normale rooster. Daarnaast start De Wel met privéles en een oefenuurtje. Ouders/begeleiders hebben hier een bericht over ontvangen.   

Aanmelden 

 Om zeker te zijn van deelname, kunnen zwemmers van te voren een plekje reserveren. Dit kan via het reserveringsysteem op de website www.dewel.nl. Hier staat ook het tijdelijke rooster. Aquasportlessen en banenzwemmen vinden zoveel mogelijk plaats volgens het normale rooster. Voor banenzwemmen is op diverse dagen extra tijd ingeroosterd. Voor alle aquasportlessen, banenzwemmen en baby/peuterzwemmen geldt een maximaal aantal deelnemers. 

 

Coronaproof

 Vanzelfsprekend zijn de algemene, actuele coronamaatregelen en richtlijnen van het RIVM ook in het zwembad van toepassing. Daarnaast gelden er aanvullende maatregelen. Op www.dewel.nl staat het volledige protocol.

 

Tijdens de sluitingsperiode is het hele gebouw schoongemaakt, zijn de muren geschilderd en de toiletten en douches in het kleedgedeelte vervangen. Daarnaast is er een nieuw gebouwbeheersysteem geïnstalleerd, zodat er ook in de toekomst veilig kan worden gezwommen.  

Het team van De Wel nodigt iedereen dan ook van harte uit om (weer) te komen banenzwemmen, aquasporten of baby/peuterzwemmen.

Voor vragen is het zwembad bereikbaar via het e-mailadres info@dewel.nl of telefonisch via 0172-571820. Zodra het gezins- en recreatiezwemmen weer mogelijk is, vermelden wij dit op onze website www.dewel.nl en via onze Facebookpagina Zwembad De Wel. 

Auteur: Zwembad de Wel

Foto: Zwembad de Wel 

 

Meer recreatienieuws lezen? Klik hier.