Zevenhoven On Wheels

Zevenhoven On Wheels

Dit jaar is er wederom een nieuwe editie van Zevenhoven On Wheels! Dit jaar wordt het evenement gehouden op 24 en 25 september 2022. Zevenhoven On Wheels bestaat al sinds 2007 en viert dus dit jaar haar 15 jarige jubileum!

Vele enthousiaste coureurs hebben zich weer ingeschreven voor een plekje aan de start van dit grootste en gezelligste cross evenement in de regio.

Autocross: 24 september 2022

De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten en dit jaar hebben we weer een fantastisch breed scala aan verschillende klasse w.o. Standaard 1600 cc en razend populaire Standaard 2000 cc – Kevers – Sprinters – Rodeo – Dames klasse en Jeugdklasse 1300 cc (vanaf 12 jaar). Als afsluiting (en indien de tijd het toelaat) wordt de Afvalrace gereden.

Motor- en Quadcross: 25 september 2022

Deze wordt gereden onder auspicien van de KNMV. Hiervoor zijn verschillende klasses per leeftijdscatagorie en voor ieder niveau. De klasse waarvoor je kan inschrijven zijn o.a. Motor Jeugd 50 cc – 65 cc GW/KW – 85 cc GW/KW – Motorklasse 125 cc – Motorklasse 250 cc en 500 cc – Hobby – Veteranen. Voor de Quads rijden de Jeugd tot 50 cc – Youngstars tot 250 cc – Hobbyklasse en Wedstrijdrijders. Uiteraard kan dit jaar ook worden ingeschreven voor de altijd spectaculaire Zijspan klasse!

NIEUW!! Bij Zevenhoven On Wheels is de Damesklasse bij de Motoren. Hiervoor zijn ook al veel aanmeldingen en wordt voor het eerst in het 15 jarige bestaan van Zevenhoven On Wheels gereden.

Tussen de manches door wordt er een Brommeroptocht gereden met versierde brommers en verkleden coureurs! Hiervoor kun je nog aanmelden op de website.

Op zaterdagavond is er ook weer een gezellige feestavond met DJ JOEY en live optredens van LAWINEBOYS en ARJON OOSTROM. Dus helemaal uit je dak tijdens de feestavond van Zevenhoven On Wheels gaat Helemaal Hollands!

Op zondag is er na de wedstrijden een live optreden van de lokale cover band ALICE?GOOD!

Genoeg te doen dus in het weekend van Zevenhoven On Wheels op 24 en 25 september. Dag- en Avondkaarten zijn te bestellen via onze website Tot ziens bij een nieuwe editie van Zevenhoven On Wheels!