Nieuws uit de gemeente Nieuwkoop

Nieuws uit de gemeente Nieuwkoop

Op dinsdag 12 juli is de landingspagina van de gemeentewebsite nieuwkoop.nl en de website ontdeknieuwkoop.nl gelanceerd.

Vanaf de landingspagina kunnen bezoekers zowel naar de gemeentelijke website, als naar de nieuwe website ontdeknieuwkoop.nl en de website woneninnieuwkoop.nl. Op ontdeknieuwkoop.nl krijg je een mooi beeld van wat onze gemeente te bieden heeft. Zo vinden ook mensen van buiten de gemeente snel wat er in Nieuwkoop allemaal te doen is. Met als doel meer bezoekers te trekken naar activiteiten en evenementen in onze mooie gemeente.

Netwerk Ontdek Nieuwkoop (NON)

In februari van dit jaar is Netwerk Ontdek Nieuwkoop ontstaan. Het netwerk bestaat uit bedrijven en organisaties die zich de komende jaren willen inzetten voor een goed recreatief en toeristisch profiel van Nieuwkoop. Vanuit het netwerk zijn er diverse activiteiten op dit gebied te verwachten, waarvan het maken van de website een belangrijke eerste stap is. Er is hard gewerkt om deze site zo compleet en functioneel mogelijk te maken en daarnaast een hedendaagse uitstraling te geven.    

Samenwerking

De landingspagina en de website ontdeknieuwkoop.nl zijn tot stand gekomen door samenwerking tussen het Netwerk Ontdek Nieuwkoop en de gemeente Nieuwkoop. Burgemeester Frans Buijserd: "Ik ben trots op de landingspagina en de nieuwe site ontdeknieuwkoop.nl. Hierdoor zijn de activiteiten in de gemeente veel zichtbaarder. We willen recreatie en toerisme versterken en onze gemeente breed onder de aandacht brengen. Deze landingspagina en ontdeknieuwkoop.nl is een van de manieren om daar invulling aan te geven."

Zelf informatie plaatsen

Op de website ontdeknieuwkoop.nl kunnen aanbieders vanuit horeca, recreatie en toerisme, maar ook winkels en culturele instellingen hun bedrijf of organisatie zelf onder de aandacht brengen. Deze aanbieders kunnen met een persoonlijke inlogcode een omschrijving, foto's en evenementen plaatsen. De Nieuwkoop Agenda op de website ontdeknieuwkoop.nl wordt op die manier dé agenda waar alle evenementen en activiteiten te vinden zijn. Een compleet overzicht bieden van het aanbod is natuurlijk van groot belang als je als gemeente gevonden wilt worden door de recreant en de toerist.  

Uw foto op de homepage?

De landingspagina heeft een foto van de omgeving. Deze foto wordt regelmatig vervangen. Heeft u een mooie foto van de omgeving? Ook uw foto maakt kans erop te verschijnen! Mail de foto naar communicatie@nieuwkoop.nl.

Bron: Gemeente Nieuwkoop