VVV Winactie Spot de Otter

VVV Winactie Spot de Otter

Winactie van VVV Nieuwkoop Spot Spotter de Otter 

Doe mee met de VVV-winactie en win je eigen Nieuwkoopse ottertje. Spotter spot voor jou de leukste plekjes en vertelt hierover. Spot jij hem ergens in Nieuwkoop bij een ondernemer?  Maak dan een foto en stuur hem op. Iedere week staat hij ergens anders, dus iedere week een nieuwe winkans! 

Spotter de Otter

Spotter is de mascotte van Nieuwkoop. De otter staat symbool voor het water, de natuur en de rust in dit gebied. Hij heeft Nieuwkoop enkele jaren geleden ontdekt als een heerlijke plek. Nu wil hij graag dat jij dit ook gaat doen. Hij vertelt je verhalen over de natuurgebieden, wandelroutes, fietsroutes en recreatie op en langs het water. Maar ook houdt hij wel van een gezellig hapje (vis) eten in een restauarant of een leuke activiteit. Om met zijn kinderen te doen bijvoorbeeld. 

De winactie

Vanaf 1 mei staat Spotter iedere week op een andere plek in de gemeente Nieuwkoop. Je kunt de otter bijvoorbeeld spotten in een restaurant, een cafe, winkel, museum, camping, bed & breakfast, theetuin of bootverhuurder. Overal waar het leuk is kan hij zomaar opduiken! 

Hoe doe je mee?

Zie jij spotter ergens staan? Maak dan snel een foto van de otter met je telefoon en deze foto met vermelding van je naam, telefoonnummer en je adres naar het VVV via het e-mailadres info@vvvnieuwkoop.nl Iedere week maak je opnieuw kans om te winnen en je mag zo vaak meedoen als je wilt. 

Wekelijks een winaar én een hoofdprijs

Er wordt een weekwinnaar gekozen die een leuk klein Nieuwkoops ottertje wint. Uit alle inzendingen wordt aan eind september een jaarwinnaar gekozen. Deze wint een geheel verzorgd dagje Nieuwkoop voor twee personen. Een ontdekkingstocht, in de voetsporen van de otter. Met een ondermeer een wandeling met de boswachter, een boottochtje en een lekkere lunch. En dat allemaal op bijzondere plekjes! 

Bekendmakingen

Op Facebook zal wekelijks te lezen zijn wie de weekwinnaar is en zal eind september ook de winnaar van de hoofdprijs bekend gemaakt worden. Uiteraard krijgen de winnaars ook persoonlijk bericht via e-mail.