VVV Nieuwkoop werkt hard aan comeback

VVV Nieuwkoop werkt hard aan comeback

VVV Nieuwkoop werkt hard aan comeback

Er waait een nieuwe wind bij VVV Nieuwkoop en de herkenbare blauwe vlag wappert al weer een paar maanden vrolijk bij de Zevensprong aan de Noordenseweg. Tijd om eens een kijkje te nemen. Natuurlijk is VVV er op de eerste plaats om informatie te geven aan bezoekers van Nieuwkoop. Maar waarvoor kun je bij het VVV eigenlijk nog meer terecht en wat is er veranderd? 

Nieuwe samenwerkingen en producten

Sinds mei is het vertrouwde VVV weer terug in Nieuwkoop. Het bestuur van Stichting Promotie Nieuwkoop heeft gekozen voor een VVV dat onderdeel is van een samenwerkingsverband: VVV Het Groene Hart van Holland. De reden hiervoor is de naamsbekendheid van VVV en de regionale informatie-uitwisseling binnen het Groene Hart. Dit past helemaal binnen de strategie van Nieuwkoop Marketing, die als doelstelling heeft meer bezoekers naar Nieuwkoop te trekken. Niet alleen binnen de regio maar ook lokaal zijn er door VVV mooie samenwerkingen opgezet.

Zo exposeert en verkoopt VVV Nieuwkoop kunstwerken van bijvoorbeeld Ingrid van Nierop Waltman. Het betreft dan kunst met een relatie tot het gebied. Vanaf nu zijn bij VVV de miniaturen van oude Nieuwkoopse gebouwen te koop, waarmee VVV de Stichting Muziektent Nieuwkoop ondersteunt. In de toekomst wil VVV ook een rol gaan vervullen in ticketverkoop. Op die manier kunnen ze veel organisaties ondersteunen, bijvoorbeeld de Musea, Kaleidoskoop, Natuurmonumenten en evenementenorganisaties. Daarnaast is er een goede samenwerking met Ontdek Nieuwkoop, onder andere voor online informatie en de UIT-agenda.

VVV helpt bij organisatie bijeenkomst, personeelsuitje of familiefeest

Niet alleen voor bezoekers, ook voor bedrijven en inwoners van Nieuwkoop staat het enthousiaste vrijwilligersteam van VVV klaar. Zo kun je terecht voor fietsverhuur en routekaarten van het gebied, zoals de fraaie wandelknooppuntenkaart, zijn hier verkrijgbaar. Met de vele kilometers wandel- en fietsroutes in en rond Nieuwkoop is het een absolute aanrader om het gebied eens te voet of per fiets te ontdekken. Maar VVV doet nog veel meer dat!

Wanneer je een bijeenkomst, personeelsuitje of een groepsactiviteit met vrienden of familie wilt regelen, helpt VVV je graag verder met een arrangement op maat. De ervaren vrijwilligers weten als geen ander wat er in dit gebied mogelijk is en wat er voor jouw groep een goed idee is. Ze zijn objectief en onafhankelijk in hun keuze en zorgen ervoor dat ieder uitje altijd een unieke en onvergetelijke ervaring wordt. 

Nu ook volop cadeauartikelen en -cards verkrijgbaar

Met de feestdagen voor de deur is het goed om te weten dat je bij VVV ook weer het meest gewaardeerde cadeau aller tijden kunt kopen: De VVV-cadeaucard! Daarnaast zijn er ook andere cadeaucards en -artikelen, zoals prachtige fotoboeken over de natuur en de omgeving. Handig als je een verjaardagscadeau zoekt, kerstpakketten gaat samenstellen of iemand wilt bedanken. Met je aankoop steun je bovendien de organisatie.

Tot slot verklapt VVV druk bezig te zijn met het ontwikkelen van een bijzonder leuk, lekker en écht Nieuwkoops cadeau in een beperkte oplage. Het beloofd een zeer gewild geschenk te worden, dat men binnen een aantal weken wil aanbieden. Het is dan in ieder geval nog ruim op tijd voor Kerst. Voor dit product zal VVV samenwerken met diverse lokale horecaondernemers. Wil je meer weten, hou dan onze Facebookpagina of deze website in de gaten. Je kunt ook alvast contact opnemen via 0172-571120.