VVV naar Zevensprong

VVV naar Zevensprong

VVV naar De Zevensprong

Nieuwkoop – Er werd maandag 30 april een klein feestje gevierd in de Ruygeborg Hoeve.  Het nieuwe magazine Ontdek Nieuwkoop was klaar, het TIP wordt VVV 2.0 en er zijn nieuwe beheerders bij de Ruygeborg Hoeve.

Joke Pelser (Nieuwkoop Marketing) heette maandag enkele tientallen horeca-ondernemers, recreatie-vrijwilligers en collega VVV's uit Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Woerden welkom. Joke vertelde de aanwezigen dat er hard gewerkt wordt aan de zichtbaarheid van de gemeente Nieuwkoop als aantrekkelijk recreatiegebied. In print en online wordt het verhaal van Nieuwkoop verteld en brengt men de activiteiten van  ondernemers en organisaties naar buiten. 'Het is keihard werken en een kwestie van een lange adem, maar we hebben lucht genoeg en we zien de eerste successen. Successen in de vorm van samenwerking onderling en zelfs samenwerking met derden.'

VVV is herkenbaar merk

Frits Paymans (St. Promotie Nieuwkoop) legde uit dat het Toeristisch Informatie Punt (TIP) opgaat in het VVV. 'Dat gaat zeker meer naamsbekendheid opleveren en wij hebben als stichting besloten dat we het VVV voorlopig hier in de Zevensprong gaan onderbrengen.  De herkenbaarheid van VVV (de blauwe vlag) is voor veel mensen erg prettig. Digitaal kan iedereen het wel opzoeken, maar even navragen die extra zekerheid, die extra service, die we nu kunnen bieden.'

Lancering magazine Ontdek Nieuwkoop

Kitty Kusters (Woerden Marketing/VVV) overhandigde Frits Paymans de VVV-vlag en een bordje om aan de muur van de vestiging te schroeven. Paymans roerde even de politiek aan en zei het jammer te vinden dat er niks nieuws in de coalitieplannen staat. 'Gelukkig hebben ze het coalitieakkoord wel VVV genoemd, dus vergeten doen ze ons niet.' Het nieuwe boekje “Ontdek Nieuwkoop” werd door Loekie Rijlaarsdam (voorzitter Nieuwkoop Marketing) ook aan Frits Paymans overhandigd. Paymans bedankte Rijlaarsdam voor de inspanningen van Nieuwkoop Marketing en zei blij te zijn met het mooie magazine.  

 Nieuwe uitbaters Ruygeborg Hoeve

Jeroen van Vliet en Simone Jansen konden zicht tenslotte ook nog even voorstellen als de nieuwe uitbaters van de Ruygeborg Hoeve. Ze hopen zeer binnenkort te kunnen openen.

Auteur: Peter Vos

Meer recreatienieuws