Verhuur fluisterboten Nieuwkoopse Plassen gaat door

Verhuur fluisterboten Nieuwkoopse Plassen gaat door

Goed nieuws voor wie even het water wil opzoeken. Ineke Tatje van ITN electroboten laat weten dat het in Nieuwkoop bij veel verhuurpunten dit voorjaar gewoon mogelijk is een fluisterboot te huren. Ineke: "Op de website van ITN staan alle adressen per verhuurder in Nieuwkoop en in Reeuwijk. Bij de verhuurder zelf kan men navragen welke extra voorwaarden er op dit moment gelden en welke extra maartregelen de verhuurpunten nemen. "

Extra maatregelen in verband met het coronavirus

Om de gezondheid van de huurders te beschermen en verspreiden van het coronavirus tegen te gaan, worden uiteraard alle vastgestelde noodzakelijke maatregelen zoals extra hygiëne en voorwaarden aan het aantal personen en samenstelling van de groep uiteraard in acht genomen. Uiteraard mag van huurders ook worden verwacht dat ze zelf ook de regels naleven zoals die zijn opgesteld door het RIVM en de Nederlands overheid.  

Nieuwkoopse Plassen ontdekken met een fluisterboot

Als je ergens tot rust komt is het wel op de Nieuwkoopse Plassen. Even weg met je partner of gezin van alle stress en bovendien ruimte genoeg om afstand te houden. Op de recreatieve website van Nieuwkoop vind je routes en informatie over het prachtige vaargebied. Neem je even een kijkje? 

Je vind hier overigens ook info over fietsen en wandelen. Houd wel afstand en geniet van de natuur.