Varen

Varen

Varen in Nieuwkoop

Wil je komen varen in Nieuwkoop? Hier vind je alle info. Onderaan deze pagina staat het overzicht van vaarroutes in Nieuwkoop. Kom ook genieten van onze prachtige natuur met water en polders. Want of je ons nu per boot, per fiets of wandelend bezoekt, je zult je verbazen hoe mooi het hier is! Daarom hebben we hieronder ook de wandelroutes en wandelroutes voor je op een rijtje gezet.

En wat dacht je van even stoppen langs het water voor een pauze op een terras of in een restaurant? Aan de Nieuwkoopse Plassen, op een pleintje of in de polder? Genieten zul je vast en zeker. Er is zoveel te ontdekken dat je ook gerust een weekje weg of een weekendje weg in Nieuwkoop kunt boeken. Overnachten in Nieuwkoop is een aanrader; dat kun je hier in je eigen boot of op de leukste plekken. Sommige ook met aanlegplaatsen voor je boot. En je zit chier bovendien entraal ten opzichte van de steden en diverse grote toeristische bezienswaardigheden. 

 

Varen op de Nieuwkoopse Plassen en de Langeraarse Plassen

Wil je varen op de Nieuwkoopse Plassen of op de Langeraarse Plassen en meer informatie over praktische zaken zoals openingstijden van bruggen en sluizen, vaarvergunningen, winterstalling, aanlegplaatsen enzovoorts? Kijk dan op vaarinfo en op jachthavens

 

Fluisterboot huren, sloep huren, kano huren, SUP huren of rondvaart in Nieuwkoop? 

Klik voor meer informatie op:

Bootverhuur: Fluisterboot huren in Nieuwkoop

Sloepverhuur: Sloep huren Nieuwkoop

Rondvaartboten: Rondvaart in Nieuwkoop