13 september Hollandia Netwerk Bijeenkomst in Nieuwkoop

13 september Hollandia Netwerk Bijeenkomst in Nieuwkoop

Zes keer per jaar organiseert de Stichting Promotie Recreatie en Toerisme (PReT) het Hollandia Netwerk Evenement. Hét moment voor recreatie-ondernemers uit Zuid-Holland om te netwerken en een fantastische kans voor gebiedspromotie voor de gastheer. En Nieuwkoop zal dit keer gastheer mogen zijn. 

Mis dit belangrijke evenement niet. Zet woensdag 13 september alvast in de agenda en komt allen! Het programma wordt verzorgt door de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (VON) en kent ook dit keer een actief voorprogramma, een plenair programma en een informeel deel.  Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan de verdere invulling van het programma en de locatie(s). We gaan ervan uit je binnenkort nader te kunnen informeren. 

Aan het einde zal er een Goody Bag worden uitgedeeld, gevuld met flyers en promotiematerialen van lokale ondernemers en organisaties uit de horeca, recreatie en toerisme. Wil je ook graag iets aanleveren voor de Goody Bag? Neem dan contact op met de coördinatoren. Ook voor andere vragen kun je bij hen terecht. 

Ies Bos (De Sfeerstal)  ies@sfeerstal.nl

Leo Kooyman (VON) info@vonieuwkoop.nl