Tulip Festival Nieuwkoop en omgeving geannuleerd

Tulip Festival Nieuwkoop en omgeving geannuleerd

Tulip Festival Nieuwkoop en omgeving geannuleerd

De organisatie van het Tulip Festival Nieuwkoop en omgeving heeft moeten besluiten het Tulip Festival Nieuwkoop en omgeving te annuleren vanwege het coronavirus. In de periode van 11 april tot en met 3 mei 2020 stonden een groot aantal activiteiten gepland. Deze kunnen helaas nu niet doorgaan. “Begrijpelijk, maar voor ons als startende stichting zeer moeilijk besluit”, aldus voorzitter Leo Kooyman van Stichting Tulip Festival. 

Het uitstellen van het evenement is geen optie: de tulpenvelden bloeien in de komende weken. Het bestuur is natuurlijk enorm teleurgesteld. Maar veel erger vinden we het voor alle deelnemende ondernemers en organisaties. Die hebben het nu toch al ontzettend moeilijk. 

Voorzitter Leo Kooyman: “We wilden met elkaar een mooi evenement neerzetten dat de komende jaren zou uitgroeien tot een echte happening in Nieuwkoop en omgeving. De voorbereidingen liepen al een lange tijd en deelnemende ondernemers waren enthousiast om mee te doen. De boekingen van arrangementen en workshops kwamen net lekker op gang. Alles is nu geannuleerd, de gezondheid van iedereen staat voorop.”

In 2019 werd het Tulip Festival voor het eerst georganiseerd als een pilot en dit jaar zou de tweede editie plaatsvinden. Het bestuur van de stichting zal zich gaan beraden over een editie volgend jaar, wanneer de zaken er vast beter voor zullen staan. We danken iedereen die op welke wijze dan ook heeft meegewerkt om het festival mogelijk te maken en voor het in ons gestelde vertrouwen.