Theater Kaleidoskoop bestaat 10 jaar!

Theater Kaleidoskoop bestaat 10 jaar!

Theater Kaleidoskoop viert 10-jarig bestaan

In het weekend van 10-12 juni viert Theater Kaleidoskoop haar tweede lustrum met een mooi en gevarieerd programma voor jong en oud. Theater Kaleidoskoop is het kloppend hart van de gemeente Nieuwkoop op cultureel, maatschappelijk en commercieel gebied, en de ontmoetingsplaats voor alle inwoners van Nieuwkoop en omstreken. Wij zijn er dan ook trots op dit jaar het tweede lustrum ’10 jaar Verbinding’ te kunnen vieren.

 ’10 jaar Verbinding’

Het gevarieerde programma omvat onder andere theater, dans, film, de verkiezing van de Nieuwkoopse maestro en natuurlijk ook muziek. Aan alle leeftijdscategorieën is gedacht.

Burgemeester Robbert-Jan van Duijn zal zorgdragen voor de officiële noot en het weekend openen. Verder zorgen onze vrijwilligers ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Om ons feestje met zoveel mogelijk oude en nieuwe bekenden te kunnen vieren bieden wij de voorstellingen tegen lage ticketprijzen aan.

 Openingsprogramma

Het programma omvat voor ieder wat wils en begint vrijdagmiddag met de kindervoorstelling Ezelsei (Kooman’s Poppentheater), in de avond gevolgd door de musicalfilm West Side Story.

Op zaterdagmorgen wordt het weekend officieel geopend door de burgemeester. Die dag zullen ook de lokale muziekvereniging Eensgezind, musicalgroep EigenWijs en balletschool Sietske van Kan te zien en te horen zijn. EigenWijs laat u een sneak preview zien van hun nieuwste productie Charlie en de Chocoladefabriek, de balletschool geeft een speciaal optreden met als thema “de balletschool van les tot voorstelling”.

In de loop van de middag kunt u meedoen met de bingo en ‘s avonds bent u getuige van de verkiezing van de Maestro van Nieuwkoop onder leiding van het orkest van Eensgezind. De vier BN’ers zijn inmiddels al in voorbereiding en de muzikale strijd gaat tussen de burgemeester, Marcel Plasmeijer (beter bekend als badmeester Marcel), Caroline Nolet (directeur Woningstichting Nieuwkoop) en finalist van Project Rembrandt 2020 - Liselotte van der Zwet.

Voor meer informatie en reserveren klik hier voor onze UIT-agenda of ga naar theater-kaleidoskoop.nl.