Aanbieder aan het woord: Café The Happy Duck

Aanbieder aan het woord: Café The Happy Duck

De eerste aanbieder in deze rubriek is Danny Blom van Café The Happy Duck 2.0 in Nieuwkoop. Ontdek Nieuwkoop zocht Danny op in het geheel vernieuwde en gezellige café aan het Reghthuysplein in Nieuwkoop.

Danny: "Toen Ontdek Nieuwkoop zich in juli presenteerde was ik direct enthousiast. Ik vind de website erg mooi en ook belangrijk voor de gemeente. Ontdek Nieuwkoop staat nu misschien nog een beetje in de kinderschoenen, maar ik denk dat dit initiatief en de website een grote rol zullen gaan spelen in de informatievoorziening voor toeristen en andere bezoekers van Nieuwkoop."

"Hoewel ik las dat de website al wel heel goed bezocht wordt, heb ik het idee dat nog niet iedere aanbieder uit de horeca en recreatie de weg goed weet te vinden naar de eigen profielpagina en de Uit Agenda." zegt Danny. Hij vervolgt: " Maar ik denk zo dat ze het voordeel hiervan wel in gaan zien en dat het niet heel lang zal duren voor iedereen er op staat. Het is gewoon een mooie kans en je bent ondernemer of je bent het niet...."

Ontdek Nieuwkoop vroeg de uitbater van The Happy Duck naar zijn ervaring met het plaatsen van informatie op de website. Daar hoefde hij niet lang over na te denken: "Zelf heb ik voor mijn café eigenlijk direct toen het kon een inlogcode aangevraagd om aanbieder te worden. Daarna heb ik voor The Happy Duck een eigen profielpagina gemaakt, paar foto's erbij, het werkt heel eenvoudig allemaal: een kind kan de was doen! En ik moet zeggen dat ik het erg mooi vind hoe het er allemaal uitziet."

"Ook plaats ik regelmatig wel iets in de Uit Agenda. Die agenda is overigens iets dat we goed kunnen gebruiken in Nieuwkoop. Niet alleen de mensen die naar een gezellige avond of evenement op zoek zijn (eens even kijken of er nog iets te doen is) maar ook diegenen die deze organiseren hebben belang bij een goed overzicht! Ik denk daarom dat we als Nieuwkoop hier veel profijt van kunnen hebben en dat het goed is voor de samenwerking." 

Tot slot voegt Danny nog toe: "Jullie zijn ook op social media lekker actief bezig. Ontdek Nieuwkoop deelt bijvoorbeeld de evenementen zag ik en dat is natuurlijk prettig als je meer mensen wilt bereiken!"  

Door Joke Pelser