Sushi Workshop

Sushi Workshop

Sushi Sensatie in Nieuwkoop: School of Sushi en Restaurant Mandarin bundelen opnieuw hun krachten voor onvergetelijke sushi workshops!

Er is een sushi-revolutie gaande in Nieuwkoop! School of Sushi en Asian Fusion Restaurant Mandarin slaan opnieuw de handen ineen om iedereen te laten proeven van de betoverende wereld van sushi. De eerdere workshops waren volledig volgeboekt. Daarom is besloten om aan dit succes een vervolg te geven.

Rik Keijzer, de bevlogen eigenaar van School of Sushi, is een ware sushi-fanaat. Hij koestert een diepe liefde voor sushi en deelt maar al te graag de geheimen om thuis zelf de meest verrukkelijke sushi te creëren. "De eerste sushi workshops werden met zo’n overweldigend enthousiasme ontvangen. Sushi maken is niet alleen een culinaire bezigheid, het is een feest van creativiteit en heel veel gezelligheid," zegt Keijzer met een glimlach. “Dat merk je direct als je samen met elkaar aan de slag gaat.”

Janny Man, de enthousiaste eigenaresse van Mandarin, zag in de sushi workshops van Rik Keijzer de ontbrekende schakel voor een sprankelend aanbod van leuke en gezellige evenementen in haar restaurant. "Sushi is een kunstvorm en een sociale ervaring," vertelt Man opgewekt. "We zijn blij en trots om in 2024 opnieuw deze sprankelende sushi workshop naar ons restaurant te brengen en onze gasten de kans te geven de geheimen van sushi te ontrafelen onder begeleiding van een ware meester."

Reserveer snel jouw plekje voor 9 juni.

Houd er rekening mee dat het aantal beschikbare plaatsen per workshop beperkt is. Reserveren kan hier