Stoere E-choppers nu ook in Nieuwkoop te huur

Stoere E-choppers nu ook in Nieuwkoop te huur

Nieuw In Nieuwkoop! Misschien heb je ze al eens ergens zien rijden, die stoere E-Choppers met hun brede banden en hoge stuur. Geruisloos en zonder helm zoef je relaxed over de mooiste weggetjes in het Groene Hart. Ze zijn vanaf nu ook te huur op drie locaties in Nieuwkoop: de Blauwe Meije, Nikano Verhuur en Kampeerhoeve Koole. 

Met de mileuvriendelijke en stille E-Chopper kun je met met z'n tweëen of samen met je familie, vrienden of collega's een dagje heerlijk toeren door het Groene Hart. Op de locaties zijn altijd twee E-Choppers aanwezig, indien je met een groep komt zal leverancier Spyder Wheelz ervoor zorgen dat er voldoende klaar staan bij het verhuurpunt. Dus of je nu met 2 of met 20 op ontdekkingstocht wilt, de E-Chopper is er ideaal voor. De E-Chopper is overigens ook op andere locaties in het Groene Hart te huur. Zo kun je ook vanuit Woerden vertrekken om bijvoorbeeld een 'rondje Nieuwkoop' te doen.

Frank Teekens van Spyder Wheelz: "De E-Chopper is een stoere en duurzame ‘bike’ met stille elektromotor die een maximale snelheid van 25 km per uur haalt. Er is geen helmplicht, een (brommer)rijbewijs is wel verplicht. Het rijden is makkelijk en relaxed. Wat oorspronkelijk in Spanje is begonnen, heeft in vijf jaar Europa veroverd. We groeien heel erg hard op dit moment en er komen steeds meer verhuurpunten bij."

De verhuurders in Nieuwkoop willen ook arrangementen samen te stellen waarbij je langs een route diverse dingen kunt ondernemen of bezoeken en ook ergens kunt stoppen om iets te eten of te drinken. Wie als ondernemer wil aanhaken kan dat aangeven via info@ontdeknieuwkoop.nl  Interesse om een tour te rijden? Hou onze website in de gaten of neem alvast contact op. Tip: De E-Chopper tours zijn ook erg leuk voor een uitje met het personeel, je familie of vriendengroep. 

Foto: Nieuwkoop Marketing - Rebecca de Boer van de Blauwe Meije en Johan Koole van Kampeerhoeve Koole op de E-Copper. Niet op de foto maar wel verhuurpunt: Nikano Verhuur.