Start nieuw theaterseizoen in Kaleidoskoop

Start nieuw theaterseizoen in Kaleidoskoop

Nieuw theaterseizoen Kaleidoskoop start 18 september

De culturele programmacommissie van Theater Kaleidoskoop is verheugd dat er – ondanks de nog steeds geldende ‘corona-maatregelen’ - in het weekend van 18-20 september een begin gemaakt kan worden met het theaterseizoen 2020/2021. Weliswaar een aangepaste versie,  maar toch: we gaan weer beginnen! (De afgelopen maanden werden al met succes vele mooie films vertoond in het Filmhuis.) De informatie die in het enige weken geleden op de website gepubliceerde programmaboekje staat is sterk gewijzigd! Veel evenementen zijn geannuleerd of verschoven naar volgend jaar. Kijk voor actuele informatie dan ook in het programmaoverzicht op de website!

We openen het nieuwe seizoen op vrijdagavond 18 september met de film ‘Parasite’, de met vele Oscars bekroonde film (w.o. Beste Film van het jaar). Het is een Zuid-Koreaanse tragikomische film. Een duistere klassenstrijd: hoe een arme familie binnen een rijk gezin infiltreert. De bijzondere film is een perfect voorbeeld van zowel entertainment als inhoud.

Op zaterdagavond 19 september is er een fantastische avond met de muziekvoorstelling ‘Charles Aznavour, een leven vol liedjes’. Aznavour, de zanger, de componist, de tekstschrijver. Zijn rijke oeuvre wordt bezongen door zangeres Britta Maria en pianist/zanger Maurits Fondse, aangevuld met accordeonist Oleg Fateev. Zij spelen de prachtigste chansons van Aznavour (w.o. La Bohème, Hier Encore, La Mama, She) en vertellen over zijn indrukwekkende lange leven van strijd, volhardendheid en triomfen.

En op zondagmiddag 20 september starten we het nieuwe seizoen Muziekcafé’s met de band ’Leo’s Drugstore’. Een energieke, swingende 6-mans band uit het Groene Hart . Zij spelen een mix van instrumentale en vocale jazz en latin-muziek. De combinatie van blazers en vibrafoon, samen met de originele arrangementen en repertoirekeuze maken de band uniek in zijn soort.

Kortom: het wordt een mooi openingsweekend met voor elk wat wils!

Theater Kaleidoskoop hanteert vanzelfsprekend de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Het bezoek aan het theater zal niet zo vanzelfsprekend zijn als vóór de sluiting in maart. Er mogen maximaal 35 bezoekers in de zaal voor een veilig en aangenaam bezoek. Een aantal zaken zijn anders dan u gewend bent. Zo kunt u uitsluitend vooraf online reserveren. De entree is voorlopige verplaatst naar de zijkant van het gebouw. Er is een duidelijke looproute en een aangepaste zaalplattegrond i.v.m. het protocol van anderhalve meter afstand houden. Alle voorstellingen en activiteiten zijn ‘onder voorbehoud van eventuele nieuwe richtlijnen’.

Kijk voor nadere informatie met betrekking tot de geldende ‘corona-maatregelen’ en informatie over prijzen, aanvangstijden en verplichte online-reservering voor de film en muziekvoorstelling op www.theater-kaleidoskoop.nl De entree voor het Muziekcafé (op zondagmiddag vanaf 15.00 uur) is gratis en behoeft geen reservering (met toegang voor maximaal 35 bezoekers).