Speeltijd- en playtime festival

Speeltijd- en playtime festival

Speeltijd- en Playtime Festival zijn terug! Na de fantastische editie van vorig jaar vieren we op 12 en 13 juli opnieuw een weekend lang feest op de Lange Meentweg in Woerdense Verlaat!

Op vrijdag 12 juli beginnen we met Speeltijd Festival! Dompel je onder in een avond vol meezingers en krakers van eigen bodem. We openen de poorten om 17:00 uur voor de perfecte vrijdagmiddagborrel met DJ Menzoo en Hugo Beijeman. Zoals het een goede gastheer betaamt, zijn de eerste drankjes van ons! Kom je voor 19:00 uur binnen, dan krijg je twee consumptiemunten ter waarde van €5,50. Smaken ze toch nét even beter, nietwaar? Vanaf 19:00 uur gaat het feest verder met de Bolle Jan Show, met optredens van Tom Haver en Menno Aben. Om 23:00 uur sluit DJ Menzoo de avond af met een knallend laatste uur, zodat we jullie om 00:00 uur moe maar voldaan naar huis kunnen sturen.

Na een goede nachtrust gaan we op zaterdag in een hogere versnelling. Ook deze editie hebben we weer een spectaculaire line-up voor jullie samengesteld, met de vertrouwde Playtime residents Pils, Noot & Da Clownz. Maar dat is niet alles. De absolute headliners van de dag zijn Consequent, Jones, Psyko Punkz en Tha Playah. Vanaf 15:30 uur nemen Consequent en Jones je mee op een reis terug in de tijd met drie uur lang heerlijke Early Hardstyle. Om 20:00 uur voert Psyko Punkz het tempo op met een Euphoric Hardstyle set en om 22:30 uur zal Tha Playah de avond naar een hoogtepunt brengen. Regular tickets voor beide avonden zijn nog beperkt beschikbaar via speeltijdfestival en playtimefestival Daarna begint de duurdere ‘latebird'-fase.