Sarah Jory en Two Lucky Minds

Sarah Jory en Two Lucky Minds

Op zondagmiddag 15 september om 14.30 uur treden Sarah Jory en Two Lucky Minds op in het Parochiehuis (Dorpstraat 39 , 2421 AV Nieuwkoop)

Concert-Tickets € 17,50

Combi- Tickets € 42,50 (concert inclusief fantastische goed 3-gangen diner)

Reserveren: music.event.nieuwkoop@gmail.com Of via 06-51320625

 

Sarah Jory

Sarah Jory uit Groot-Brittannië is geboren met een gitaar op haar schoot. Sindsdien zingend en spelend, is het geen wonder dat Sarah wordt beschouwd als een van de beste gitaristen en 'live artiesten' in de hedendaagse competitieve muziekscene. Ze wordt beoordeeld als een van de vijf beste meesters van de pedal steel gitaar in de wereld, en ze is werelds beste vrouwelijke pedal steel gitarist! Sarah toert over de hele wereld en door heel Europa met de band Music Road Pilots. Ze heeft opgetreden met onder meer grote artiesten als Eric Clapton, Phil Collins, Van Morrison, Cindy Lauper en nog veel meer grote (country) artiesten.

Two Lucky Minds

Two Lucky Minds is een sprankelend duo dat bestaat uit Albert en Annet Rumengan. Beide uit Dalfsen en zijn zeer succesvol in binnen- en buitenland. Naast het duo toert Albert ook met zijn band Music Road Pilots inmiddels 15 jaar door heel Europa en heeft hij inmiddels al in 20 verschillende landen opgetreden. Hij heeft meerdere malen het Award voor beste instrumentalist toebedeeld gekregen. Annet Rumengan-Roons zingt al vanaf haar 8ste jaar. Ze heeft vroeger vele malen meegedaan aan talentenjachten en heeft daar ook prijzen mee in de wacht weten te slepen. Samen hebben ze als Two Lucky Minds en als trio met Sarah Jory ook meerdere Awards in ontvangst mogen nemen.

Kortom, drie top muzikanten waarbij de countrymuziek met de paplepel is ingegeven!