Rijn- en Veenstreek organiseert Netwerkcafé bij Bistrobar Bij Hen

Rijn- en Veenstreek organiseert Netwerkcafé bij Bistrobar Bij Hen

De fonkelnieuwe Bistrobar Bij Hen zal woensdagavond 31 januari het decor zijn van het Netwerkcafé van Rijn- en Veenstreek. Om 20.00 uur start de netwerkbijeenkomst die bijzonder interessant is voor alle organisaties en ondernemers die actief zijn in recreatie, (plattelands)toerisme, natuur en cultuur binnen de Rijn- en Veenstreek. 

(Bron foto: Rijn- en Veenstreek)

Nieuwe projecten ontvangen subsidie 

De wethouders Kees van Velzen uit Alphen aan den Rijn en Yvonne Peters uit Kaag en Braassem zullen deze avond twee cheques uitreiken aan initiatiefnemers van nieuwe projecten. Welke dit precies zijn kunnen we nog niet verklappen, daarover leest u binnenkort vast meer. Wel weten we dat de projecten tijdens het Netwerkcafé zullen worden toegelicht door de ondernemers en dat dit een inspirerend verhaal zal zijn!

Uitbreiding van recreatief aanbod

Binnenkort gaat er een 3e subsidieronde van start. Rijn- en Veenstreek kent een cofinancieringsregeling vanuit het zogenaamde Flexibel Meerjaren Programma. Van hieruit worden subsidies beschikbaar gesteld aan projecten die op basis van samenwerkingen bijdragen aan innovatie en uitbreiding van het recreatieve aanbod. Meer hierover kunt u lezen op de website rijnenveenstreek.nl. In Rijn- en Veenstreek zijn  de gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem vertegenwoordigd.

Kennismaken 

Op deze avond zult u kennismaken met de gebiedsmarketeers van de drie gemeenten: Daniël Othman, Joke Pelser en Arjan Bakker. Zij zijn vorig jaar een samenwerking gestart van waaruit ze nu een verbindende rol gaan spelen binnen dit programma. Ook is er gelegenheid de subsidiecoach en andere contactpersonen te ontmoeten.

Netwerken zonder grenzen

Het Netwerkcafé zou haar naam geen eer aan doen als er ook niet volop gelegenheid zou zijn tot netwerken. Een mooie gelegenheid om ook eens over de gemeentegrenzen heen contacten op te doen en mogelijke samenwerkingen te onderzoeken. Hiervoor zal er onder meer gebruik  worden gemaakt van het vraag- en aanbodbord. Rijn- en Veenstreek verwelkomt u graag  op deze avond. Meldt u zich nog wel even aan via groenblauwnetwerk@alphenaandenrijn.nl

Datum: 31 januari Inloop: vanaf 19.30 uur. Adres: Bistrobar Bij Hen Burgemeester Bruins Slotsingel 9 te Alphen a/d Rijn (naast Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi in Park Zegersloot)

Auteur: Nieuwkoop Marketing