Restobar Vinnies in Nieuwkoop in maart open

Restobar Vinnies in Nieuwkoop in maart open

Coming soon; Vinnies Restobar in Nieuwkoop 

In januari is Vince van Noorden trotse eigenaar geworden van het fraai gelegen restaurant aan de haven op het Reghthuysplein in Nieuwkoop. Op dit moment wordt er nog druk verbouwd en het plan is om vanaf begin maart open te gaan. Wij gingen langs en spraken alvast met Vince over zijn passie en plannen voor Vinnies Restobar. 

Verrassen met lekker eten

Vince is 24 jaar, komt uit Noorden en weet precies wat hij wil; mensen verrassen met lekker eten van hoge kwaliteit. Op 16-jarige leeftijd begon zijn horecacarriere bij Restaurant Tijsterman. Hierdoor gemotiveerd begon Vince enthousiast aan een opleiding aan de hotelschool, waar hij er al snel achterkwam dat hij hier niet leerde waar hij voor kwam. Met de koksopleiding die hij daarna afronde was de basis voor zijn passie gelegd. Daarna had hij maar één doel; de sterren van de hemel koken! Vince heeft meegedaan met kookwedstrijden en daarmee mooie prijzen in de wacht gesleept. 

Bij het gerenommeerde restaurant De Nederlanden in Vreeland en bij Stadshotel Van Rossum in Woerden heeft Vince ervaring opgedaan als restaurantkok. Nu is het tijd om vanuit zijn passie zijn eigen restaurant te beginnen. Toen het voormalige restaurant Lekker te koop kwam, besloot hij deze kans te pakken en werd Vinnies Restobar geboren. Deze horecagelegenheid ligt aan de Nieuwkoopse Plassen, aan de dorpshaven op het Reghthuysplein, en heeft een prachtig terras. Al met al een toplocatie kun je wel zeggen. 

Vince zal hier voornamelijk in de keuken te vinden zijn, maar zal ook zeker bij zijn gasten aan tafel komen horen hoe het smaakt. Carolien Wijfjes wordt de manager en gastvrouw bij Vinnies Restobar. Maar zover is het nog niet, de verbouwing is nog in volle gang. De restobar krijgt een sfeervole, hippe en stadse uitstraling. Er komen mooie kwalitatieve producten op de kaart te staan. Waarom is het een restobar? Het restaurant zal een zowel een restaurant als bar functie krijgen. 

Op de hoogte blijven?

Ben je benieuwd wanneer Vinnies Restobar precies opengaat en wat je er straks kunt eten? Hou dan de website van Vinnies Restobar en hun facebookpagina in de gaten. Uiteraard zullen we je het ook vanuit Ontdek Nieuwkoop melden als er nieuws is. 

Auteur en fotograaf: Ontdek Nieuwkoop- Joke Pelser