Restaurant Zuideinde opent deuren

Restaurant Zuideinde opent deuren

Restaurant Zuideinde opent morgen deuren

Het voormalige 'ZoetWater' is overgenomen en gaat verder onder de naam 'Zuideinde'. De nieuwe eigenaresse Laura Wijnands en haar partner Roland Hogenelst zijn beslist geen onbekenden in de horeca en hebben naam gemaakt met een goedlopend restaurant in Woerden én met een bekende restaurantformule.

We ontmoeten Laura op een warme vrijdagochtend. In één oogopslag zie je dat Laura ook nog meer spannende tijden tegemoet gaat: ze is namelijk hoogzwanger. Ze vertelt enthousiast haar verhaal: "We komen uit Reeuwijk en dit gebied is vrij nieuw voor ons. Deze plek was echter zo mooi, dat we ons toch heel graag willen vestigen hier. Er is hard gewerkt om deze zomer te kunnen openen en het restaurant gaat 5 augustus open. "

Op de vraag wat ze in het restaurant willen gaan doen antwoord Laura: "Het restaurant is van woensdag tot en met zondag geopend en er zal een aantrekkelijk geprijsd drie-gangenmenu worden aangeboden. Op woensdag en donderdag betaal je slechts 19,50 en op vrijdag, zaterdag en zondag 24,50 euro. Maar niet alleen de prijs is belangrijk: we zullen vooral een goede prijs- kwaliteitsverhouding bieden!"

Het hotel, het restaurant en de camping worden door Laura gerund. Reserveren kan online via de website  van Hotel Restaurant Zuideinde. 

Let op: voor de jachthaven, verhuur van boten, kano's, sups en E-Choppers op deze locatie kun je uitsluitend terecht bij Nikano.  

 

Door Joke Pelser - Ontdek Nieuwkoop

Meer nieuws lezen