Promotieactie Nieuwkoop tijdens LAURA

Promotieactie Nieuwkoop tijdens LAURA

Promotieactie Nieuwkoop tijdens LAURA


De fietstochten die onder de naam LAURA vanuit Alphen aan den Rijn worden georganiseerd, trekken al jaren honderden recreatieve fietsers uit het hele land. Er kan gekozen worden uit 3 routes van 40, 60 of 100 kilometer. Op donderdag 6 juli komen de fietsers van alle routes door Nieuwkoop en daarom zullen wij het magazine Ontdek Nieuwkoop ter promotie aan hen uitreiken.

Om de deelnemers te verleiden meer van onze gemeente te bezoeken, willen we hen vooraf (tegelijk met het uitdelen van het magazine) kortingsbonnen aanbieden. Te besteden op 6 juli of wellicht ook nog later. Indien je als ondernemer geïnteresseerd bent om deel te nemen en een leuke aanbieding wilt doen, neem dan even contact op met marketing@ontdeknieuwkoop.nl. Graag uiterlijk 26 juni tekst en logo aanleveren. Dan verzorgen wij de rest.

De route loopt dit jaar voor alle deelnemers over De Ziende en het Zuideinde via het Meijepad naar De Meije. De stempelpost is dit jaar bij Strand Zomer langs het Meijepad. Als het weer het toelaat, wil Ontdek Nieuwkoop ook hier de deelnemers welkom heten en kennis laten maken met Nieuwkoop en de Nieuwkoopse Plassen.