Proef Nieuwkoop op de fiets

Proef Nieuwkoop op de fiets

Fiets langs boerderijwinkels en streekstalletjes met onze nieuwe fietsroute: Proef Nieuwkoop.

Fietsen voor je eten is helemaal hip. Een duurzame manier om eerlijke en heerlijke producten uit de polder te shoppen, rechtstreeks van de boer of kweker. En het is daarnaast ook een leuke activiteit waarbij je van de mooie omgeving geniet. Maar waar vind je al die adresjes met die heerlijke producten? Om hier achter te komen, vroegen wij aan Nieuwkopers welke boerderijwinkels of streekstalletjes zij hier kennen. Wij ontvingen meer dan 30 enthousiate reacties en tips!

Shop langs de fietsroute de lekkerste producten

Het is leuk om te zien dat dit onderwerp leeft en men gerust op de fiets stapt om bijvoorbeeld verse melk te halen bij de boer. Ook bezoekers aan Nieuwkoop willen we graag laten zien wat er op deze locaties te koop is. Wij hebben daarom alle tips verzameld en een fietsroute gemaakt langs boerderijwinkels, melktaps, ijsboerderijen en stalletjes langs de weg. Maar ook langs theetuinen, waar veel gewerkt wordt met streekproducten.

Bekijk de routekaart en de locaties

Download de routebeschrijving

De fietsroute is 51 km lang en gaat door alle 13 kernen van de Gemeente Nieuwkoop. Inkorten van de route is eenvoudig mogelijk omdat je via knooppunten fietst. De route is natuurlijk ook geschikt om met een E-bike of E-Chopper te doen. Wil je er eens eentje huren? Bekijk hier de verhuuradressen.