PLEIN-9 wordt BIJ RIJK en komt met nieuw concept

PLEIN-9 wordt BIJ RIJK en komt met nieuw concept

PLEIN-9 wordt BIJ RIJK en komt met nieuw concept

Vanaf 1 augustus aanstaande verhuisd Plein-9 naar Dorpsstraat 97 met een vernieuwd concept genaamd ‘BIJ RIJK’. De lifestyle- en fashion winkel wordt op de nieuwe locatie uitgebreid met een aanvullend horeca-aanbod en een digitale VVV-informatiezuil om toeristen van informatie en folders te voorzien.

Eigenaresse Marijke van Aalst: "Na zeven jaar ben ik uit mijn ‘jasje’ gegroeid en wordt het tijd om het assortiment en het aanbod uit te breiden. Ik heb mijn ondernemershart gevolgd en in samenwerking met partners als ontwerpbureau Hartenaster, de VVV en de Gemeente de veranderingen snel door kunnen voeren. Hiermee hoop ik voor vernieuwing in het aanbod te zorgen en gezamenlijk met andere ondernemers ons dorp aantrekkelijker te kunnen maken voor zowel inwoners als toeristen." 

Het bestuur van het VVV is blij met het initiatief en met een extra informatiepunt in het centrum. Er wordt een digitale informatiezuil ter beschikking gesteld om bezoekers van informatie te voorzien. Op de zuil zal de website OntdekNieuwkoop.nl te bekijken zijn. Hier staan onder meer routes, evenementen, een plattegrond en informatie over het gebied. Ook kan men de website Groenehart.nl bekijken, met daarop veel informatie over de regio.

Om misverstanden te voorkomen: het VVV-kantoor zelf blijft gewoon gevestigd aan de Noordenseweg 23a in Nieuwkoop. 

BIJ RIJK…

Ben jij belangrijk, zorgen we voor jou en verbind je met andere bezoekersen inwoners door samen te genieten van o.a een verse koffie met wat lekkers, een verfrissende mocktail, of van een gezond lunchgerecht naar keuze. En als je tijd over hebt staat team Marijke voor je klaar om je tijdens het shoppen te voorzien van kwalitatief en persoonlijk stijladvies. Profiteer van de nieuwste trends en producten op het gebied van fashion, lifestyle, food en drinks, maar voel je vooral welkom!!!