Denkend aan Holland in Nieuwkoop

Denkend aan Holland in Nieuwkoop

Nieuwkoop op TV in Denkend aan Holland

Update 24-08-2020: programma gemist? Bekijk het hier.

Begin augustus waren er rond de Nieuwkoopse Plassen opnames voor het TV-programma 'Denkend aan Holland' in het Groene Hart, met André van Duin en Janny van der Heijden. Er zullen heel wat bekende plekken in beeld komen in deze aflevering die op 24 augustus zal worden uitgezonden. Zet deze datum maar in de agenda want dat mag je niet missen!

Door de weersomstandigheden in juni waren de opnames al tot twee keer toe uitgesteld. Lastig, want er komt echt heel veel organisatie bij kijken hebben we gemerkt. Op 6 augustus was het dan eindelijk zover en vaarde de boot met André en Janny via de Ziende Nieuwkoop binnen. We verklappen nog niet veel, maar wel dat onder meer de otters en kunst op het programma staan. 

Nieuwkoop Marketing is heel blij met deze aandacht voor Nieuwkoop en het Groene Hart: "De Nieuwkoopse Plassen en omgeving vormen een aantrekkelijk recreatiegebied in het Groene Hart. Vanaf het water ziet alles er toch weer heel anders uit en het is mooi om dat nu ook via het bekende TV-programma aan een grote groep kijkers te kunnen laten zien. André en Janny doen dat ontzettend leuk en op een heel eigen manier. "

Uitzending 24 augustus - Omroep Max - Denkend aan Holland 

Over Denkend aan Holland

André van Duin en Janny van der Heijden ontdekken ons mooie Nederland vanaf het water. Elke aflevering trekken ze erop uit met hun boot. André en Janny maken onder meer een koninklijke tocht over de rivier De Linge dwars door de Betuwe en gaan op asperge- en ansjovistocht in West-Brabant.

Natuurlijk meren André en Janny zo nu en dan ook aan, om de prachtige plekken te bezoeken waar het water hen brengt. Janny kan André veel vertellen over zowel de culturele als culinaire geschiedenis van bepaalde plekken. Dit doen ze allemaal in het gezelschap van scheepshond Nhaan; de teckel van Janny.