Opnames TV-programma Holland van Boven in Noorden

Opnames TV-programma Holland van Boven in Noorden

Holland van Boven met Kampeerhoeve Koole

Onze gemeente staat steeds vaker in de belangstelling bij programmamakers. Terecht natuurlijk, want Nieuwkoop is uniek in water en natuur! Ontdek Nieuwkoop maakt hier promotie voor. Maar ook onze recreatie-ondernemers vertellen je graag hoe mooi het hier. Zoals Johan Koole. Dit keer is Kampeerhoeve Koole in Noorden te zien in het TV-programma Holland van Boven. De uitzending is op zondag 6 september om ca. 14.55 uur op SBS 6. 

Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. Ze ontmoeten mensen die hun verhaal vertellen over wat Nederland te bieden heeft. Wat is er te doen, hoe is het om er te wonen en te werken. De programmamakers willen dat je met plezier kijkt en bedenkt waar je in het weekend eens naartoe moet in ons mooie land.

Meer Nieuwkoop op TV

Eerder was Nieuwkoop het decor voor het programma Denkend aan Holland. Dit programma werd door maar liefst 1,5 miljoen mensen bekeken! Dat is natuurlijk fantastische promotie voor ons . Bij het VVV Nieuwkoop kwamen de volgende dag aanvragen binnen van mensen die het gebied naar aanleiding van het programma zelf ook wel wilden ontdekken. De recreatieve website Ontdek Nieuwkoop.nl werd die dag zeer veel bezocht. Uitzending gemist? Bekijk hem hier

Eind september is er weer iets op TV te zien uit onze gemeente. Dan zal de Sfeerstal in Nieuwveen te zien zijn in het programma 'Red mijn Tent' van Herman den Blijker. Facebookbericht teruglezen? Klik hier

Vloggers en bloggers

En als we het dan toch hebben over mooie promotie; deze zomer werd Nieuwkoop ook bezocht door influencers. Als je onze sociale media hebt gevolgd, is dit je waarschijnlijk niet ontgaan. Deze ambassadeurs hebben een groot bereik op sociale media en hebben een blog gemaakt over Nieuwkoop en over het Groene Hart. Je leest het hier. De vlog die Alphen aan den Rijn maakte over een dagje Nieuwkoop is ook leuk om te bekijken. Bekijk de vlog hier. 

Auteur: redactie Ontdek Nieuwkoop

 

Tip de redactie

Heb je ook nieuws over recreatie en toerisme in de gemeente Nieuwkoop? Een verhaal, een mooie foto of iets anders?  Vertel het ons via info@ontdeknieuwkoop.nl Je kunt hier ook je agendapunt aanleveren.

Meer recreatienieuws lezen? Klik hier

Wat is er te doen in Nieuwkoop? Ga naar de UIT-agenda.