Ontdek Nieuwkoop in nieuwe gemeentegids

Ontdek Nieuwkoop in nieuwe gemeentegids

Binnenkort valt hij bij alle inwoners van de gemeente Nieuwkoop op de mat; de nieuwe gemeentegids. Een gids die als vanouds jaarlijks verschijnt, maar nu in een nieuw jasje is gestoken. Het viel ons op dat in de vorige editie nauwelijks aandacht was voor recreatie. Ontdek Nieuwkoop heeft daarop contact opgenomen met uitgever Akze Media. Met als resultaat een leuke samenwerking dit jaar en volop ruimte voor inspiratie voor leuke dingen zien en doen in de gemeente,  Nieuwkoop 750 jaar en andere evenementen.

Vier jaar Nieuwkoop promotie 

Veel mensen weten inmiddels dat de Stichting Nieuwkoop Marketing via de webste ontdeknieuwkoop.nl en de sociale media al bijna vier jaar iedereen op de hoogte houden van wat er te zien en te doen is in de gemeente op recreatief gebied. Dit doen we onder meer via korte nieuwsberichten, de UIT-agenda, een nieuwsbrief en allerlei informatieve pagina's over het gebied, over recreatieondernemers en met diverse fiets-, vaar-, en wandelroutes. 

Ontdek Nieuwkoop is voor inwoners en bezoekers

Maar we kunnen ons voorstellen dat nog niet iedereen onze media weet te vinden. De website is voor bezoekers van Nieuwkoop én voor inwoners bedoeld. Via de gemeentegids hopen we nog meer inwoners van de gemeente Nieuwkoop te bereiken. Dus wil je weten wat er te doen is of zoek je recreatieve info? Een restaurant, bootverhuurder of mooie wandelroute? Ga naar de website Ontdeknieuwkoop.nl.

Wil je niets missen? 

Als je niets wilt missen van alle leuke dingen in de gemeente Nieuwkoop, volg ons dan ook even op Facebook en/of Instagram. Krijgen we jouw like ook? Voor ons is dat een blijk van waardering en de mogelijkheid je onze leuke en informatieve nieuwtjes te laten zien.

Positieve berichten

Ook in deze tijden, waarin veel dingen even niet meer kunnen en het leven van de meesten er heel anders uitziet in verband met het coronavirus, proberen we zoveel mogelijk positief te blijven. Daarom zullen we berichten delen over bijvoorbeeld de ontluikende natuur om ons heen, een mooie wandeling of activiteiten van winkeliers en recreatieondernemers. En daarna, en dat is hopelijk weer snel, ook over alle activiteiten, musea, tentoonstellingen en evenementen.

Link naar onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/ontdeknieuwkoop

Link naar ons Instagram-acoount: https://www.instagram.com/ontdeknieuwkoop

Voor straks alvast veel leesplezier in de nieuwe gemeentegids!

Auteur: Joke Pelser - Ontdek Nieuwkoop

Meer nieuws lezen? Klik hier.