Nieuwveen Live

Nieuwveen Live

Nieuwveen Live! Een festival met een leerzaam tintje

Update Madelon van 't Kruis: "Ik kan niet wachten om het hele publiek in hetzelfde shirt te zien! De kaartjes gaan overigens hard, we zitten nu al op zo'n 500 mensen. Wacht dus niet te lang met bestellen!"

Op 18 mei zal het in Nieuwveen niet rustig blijven. Mijn Gitaarschool presenteert er dan voor de eerste keer het ééndaagse festival Nieuwveen Live! Een nieuw festival met een speciale rol voor de leerlingen van de muziekschool van Michael Hoogervorst en een wel heel apart toegangsbewijs.

Op 2 podia zullen tussen 14:00 en 23:30 uur 17 bands te zien en te horen zijn. Op het hoofdpodium staan acts met jarenlange ervaring, zoals Hucksters, Meanstraim, of Ylisia. Alle 7 acts op dit podium zullen 1 of 2 nummers leerlingen van de muziekschool betrekken bij hun optreden. Op het kleinere podium staan bandjes die hun oorsprong hebben bij Mijn Gitaarschool. Een paar van deze bands staan inmiddels op eigen benen en treden ook al regelmatig op.

Je ticket is een t-shirt! Bij het kopen van je toegangsbewijs geef je aan hoeveel shirts je wilt en in welke maten. In de laatste 2 weken voor het festival worden de t-shirts bij je thuisbezorgd. Zo heeft iedereen meteen een leuk aandenken aan de dag, ontstaat er een bepaalde eenheid tussen publiek en de mensen op het podium en kunnen we snel zien wie naar binnen mag.

Rond 18:00 staat er nog een speciale challenge gepland waarbij 1 nummer met zoveel mogelijk mensen tegelijk wordt gespeeld en gezongen. Het is natuurlijk de bedoeling dat het publiek hier ook een onderdeel van uitmaakt.

Ook zin gekregen in dit feestje? Kijk op nieuwveenlive.nl of bestel meteen je kaarten op Just Tickets