Nieuwkoop, waard om te ontdekken!

Nieuwkoop, waard om te ontdekken!

In het Nieuwkoop Nieuws van april is een artikel opgenomen over onze organisatie Nieuwkoop Marketing. Heb je het gemist of wil je het nog eens teruglezen? Dat kan hier. 

Nieuwkoop, waard om te ontdekken

Bij de recreant en toerist die Nieuwkoop kent, scoort onze mooie gemeente erg hoog. De Nieuwkoopse Plassen kreeg in het laatste onderzoek maar liefst een 8,1 van de bezoekers. En niet alleen de Plassen zijn een geweldige plek: er zijn nog veel meer mooie plekken en leuke dingen te ontdekken. Wakker worden tussen de koeien, eieren rapen voor het ontbijt, de plassen ontdekken in een kano of een mooie route wandelen of fietsen? Een hele ervaring voor iemand uit het buitenland of de grote stad.

Je moet het eerst zien voordat je het doorhebt

Lang niet iedereen weet echter wat je hier allemaal kunt beleven. En dat is precies de waarmee Nieuwkoop Marketing achter de schermen druk bezig is. Met het vergroten van de bekendheid van Nieuwkoop als aantrekkelijke recreatieve gemeente. Joke Pelser vertelt: “Dit doen wij op heel veel manieren, bijvoorbeeld door intensieve samenwerking met de buurgemeenten. En met ingang van het nieuwe recreatieseizoen heeft Nieuwkoop ook weer een officiële VVV! Ook hebben we een regionale samenwerking afgesproken met gemeenten in Het Groene Hart van Holland. Zo is straks overal in de regio informatie over Nieuwkoop te vinden, zowel online als offline. En dat is belangrijk, want hun inwoner en toerist, kan heel goed onze recreant zijn! Met de regio kunnen we dit gebied ook onder de aandacht brengen van de buitenlandse toerist.

Actieve promotie met een groot bereik

Ondernemers en organisaties die zich richten op bezoekers van buiten de gemeente, ondersteunen wij actief. Wij brengen hun verhaal letterlijk naar buiten. Het magazine Ontdek Nieuwkoop staat boordevol inspiratie, net als de goed bekeken website www.ontdeknieuwkoop.nl. Wilt u zelf een evenement of activiteit plaatsen op de UIT Agenda, of een eigen promotiepagina op de website? Laat het ons snel weten! Wij promoten het graag voor u via de eigen én de regionale kanalen. Nieuwkoop Marketing is klaar voor het nieuwe seizoen. U ook?”

Meer informatie over Nieuwkoop Marketing en de activiteiten kunt u opvragen bij Joke Pelser via joke@ontdeknieuwkoop.nl.